Περού: Ενας νεκρός και έξι τραυματίες από πτώση κεραυνού

Περού: Ενας νεκρός και έξι τραυματίες από πτώση κεραυνού

Ενας ξεναγός σκοτώθηκε και έξι Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν. Από τις αρχές του έτους, πέντε άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από κεραυνό στις περιοχές των Ανδεων του Περού

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας ξεναγός σκοτώθηκε και έξι Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν από πτώση κεραυνού στην τουριστική περιοχή Κούζκο, στο νότιο Περού, σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές Αρχές.

Ο κεραυνός έπληξε την ομάδα κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο όρος Βινικούνκα, στην καρδιά των Ανδεων, σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από το Κούζκο.

Σε ανακοίνωσή της τη Δευτέρα, η τοπική αστυνομία ανέφερε πως οι Γάλλοι τουρίστες, ηλικίας από 22 έως 40 ετών, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Κούζκο. Εχουν υποστεί «εγκαύματα και άλλα τραύματα», συμπληρώνεται, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους.

Από τις αρχές του έτους, πέντε άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από κεραυνό στις περιοχές των Ανδεων του Περού, σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή