Πόλεμος στη Γάζα: 250 Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν χάσει τη ζωή τους

Πόλεμος στη Γάζα: 250 Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν χάσει τη ζωή τους

Διακόσιοι πενήντα Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη, στις 27 Οκτωβρίου, της ισραηλινής χερσαίας στρατιωτικής επιχείρησης ενάντια στη Χαμάς.

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διακόσιοι πενήντα Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη, στις 27 Οκτωβρίου, της χερσαίας στρατιωτικής επιχείρησης που πραγματοποιεί το Ισραήλ σε αντίποινα για την επίθεση της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που ανακοίνωσε σήμερα ο ισραηλινός στρατός.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις είχαν ανακοινώσει νωρίτερα σήμερα ότι άλλος ένας στρατιώτης σκοτώθηκε στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες ασφαλείας του Ισραήλ ανέφερε ότι ο στρατιώτης αυτός, ο Μάταν Βινογκράντοφ, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που ξεκίνησε ο στρατός τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Αλ Σίφα, στην πόλη της Γάζας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή