Κέιτ Μίντλετον: Μυστήριο με το ιατρικό της απόρρητο – Η ανακοίνωση της κλινικής

Κέιτ Μίντλετον: Μυστήριο με το ιατρικό της απόρρητο – Η ανακοίνωση της κλινικής

Εσωτερική έρευνα για ενδεχόμενη «παραβίαση» του ιατρικού απορρήτου της Κέιτ Μίντλετον θα διεξαγάγει το νοσοκομείο, όπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε επέμβαση

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εσωτερική έρευνα για ενδεχόμενη «παραβίαση» του ιατρικού απορρήτου της Κέιτ Μίντλετον θα διεξαγάγει το νοσοκομείο, όπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Οπως αναφέρει η κλινική σε ανακοίνωσή της, θα διερευνηθούν οι αναφορές περί απόπειρας «παραβίασης» ιατρικού φακέλου των ασθενών.

«Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική φροντίδα που επιδιώκουμε να παρέχουμε σε όλους τους ασθενείς μας που μας εμπιστεύονται καθημερινά. Διαθέτουμε συστήματα παρακολούθησης της διαχείρισης των πληροφοριών των ασθενών και, σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης, θα ληφθούν μέτρα. Δεν υπάρχει θέση στο νοσοκομείο μας για όσους παραβιάζουν σκόπιμα την εμπιστοσύνη οποιουδήποτε ασθενή ή συναδέλφου μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τα ανακοινωθέν προκύπτει ύστερα από δημοσίευμα της Daily Mirror, σύμφωνα με το οποίο το προσωπικό της κλινικής του Λονδίνου, την οποία επισκέπτονται συχνά μέλη της βασιλικής οικογένειας, επιχείρησε να αποκτήσει πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο της πριγκίπισσας.

Το περιστατικό, αναφέρει η εφημερίδα, φέρεται να σημειώθηκε τον Ιανουάριο, ενώ η 42χρονη νοσηλευόταν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT