Βασιλιάς Κάρολος: «Υπερήφανος» για το θάρρος της Κέιτ

Βασιλιάς Κάρολος: «Υπερήφανος» για το θάρρος της Κέιτ

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της πριγκίπισσας Κέιτ για τη διάγνωσή της με καρκίνο, ο βασιλιάς Κάρολος, που επίσης έχει διαγνωστεί με καρκίνο, δήλωσε πως νιώθει πολύ υπερήφανος για τη δημόσια δήλωσή της

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της πριγκίπισσας Κέιτ για τη διάγνωσή της με καρκίνο, ο βασιλιάς Κάρολος, που επίσης έχει διαγνωστεί με καρκίνο, δήλωσε πως νιώθει πολύ υπερήφανος για το θάρρος που επέδειξε η Κέιτ, με το να μιλήσει για την κατάσταση της υγείας της.  

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ είναι «πολύ περήφανος για την αγαπημένη του νύφη Κέιτ» για την ανακοίνωσή της. 

Εκπρόσωπος του παλατιού ανέφερε ότι μετά τον χρόνο που πέρασαν μαζί στο νοσοκομείο, ο βασιλιάς παραμένει τις τελευταίες εβδομάδες σε στενότατη επαφή με την Κέιτ. 

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα «θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Ο βασιλιάς Κάρολος λαμβάνει επίσης θεραπεία μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο που είχε γνωστοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου. 

Πηγή Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή