Σούνακ για Κέιτ Μίντλετον: «Επέδειξε τεράστια γενναιότητα»

Σούνακ για Κέιτ Μίντλετον: «Επέδειξε τεράστια γενναιότητα»

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχει υποστεί έντονη κριτική και έχει αντιμετωπιστεί άδικα από ορισμένα ΜΜΕ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε μήνυμά του ο Βρετανός πρωθυπουργός

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «τεράστια γενναιότητα» κάνει λόγο ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ, αναφορικά με τη δήλωση της Κέιτ Μίντλετον ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει την αγάπη και την υποστήριξη ολόκληρης της χώρας, καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της. Επέδειξε τεράστια γενναιότητα με τη σημερινή της δήλωση», αναφέρει σε μήνυμά του ο Ρίσι Σούνακ.

Οπως σημειώνει, «τις τελευταίες εβδομάδες έχει υποστεί έντονη κριτική και έχει αντιμετωπιστεί άδικα από ορισμένα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Oταν πρόκειται για θέματα υγείας, όπως και για οποιονδήποτε άλλο, πρέπει να της προσφερθεί ιδιωτικότητα για να επικεντρωθεί στη θεραπεία της και να είναι με τους αγαπημένους της».

«Ξέρω ότι μιλάω εκ μέρους όλης της χώρας όταν της εύχομαι πλήρη και ταχεία ανάρρωση και ανυπομονώ να τη δω να επιστρέφει στα καθήκοντά της όταν θα είναι έτοιμη», καταλήγει το μήνυμα του Βρετανού πρωθυπουργού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή