Η ανάρτηση του αδελφού της Κέιτ Μίντλετον: «Μαζί θα ανέβουμε κι αυτό το βουνό»

Η ανάρτηση του αδελφού της Κέιτ Μίντλετον: «Μαζί θα ανέβουμε κι αυτό το βουνό»

Ο Τζέιμς Μίντλετον ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την αδελφή του, Κέιτ, σε παιδική ηλικία

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή την ανακοίνωση της Βρετανίδας πριγκίπισσας, Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο προχώρησε ο αδελφός της, Τζέιμς. 

«Ολα αυτά τα χρόνια, ανεβήκαμε πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα ανέβουμε και αυτό [το βουνό] μαζί σου», γράφει χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Μίντλετον στη λεζάντα μιας φωτογραφία των δυο σε παιδική ηλικία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy)

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο. Το παλάτι δεν είχε δώσει τότε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες, λέγοντας πως επρόκειτο για προγραμματισμένη επέμβαση και διαβεβαιώνοντας πως η υπόθεση δεν είχε σχέση με καρκίνο.

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της που μεταδόθηκε χθες, η Κέιτ ανέφερε ότι με τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά την επέμβαση διαπιστώθηκε η ύπαρξη καρκίνου. Η Κέιτ ξεκίνησε χημειοθεραπεία στα τέλη Φεβρουαρίου.  

Προς το παρόν το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει δώσει άλλες πληροφορίες: «Δεν θα μοιραστούμε περαιτέρω ιδιωτικές ιατρικές πληροφορίες. Η πριγκίπισσα έχει δικαίωμα στην ιατρική ιδιωτικότητα, όπως όλοι μας», ανέφερε εκπρόσωπος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή