Τραμπ: Στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς

Τραμπ: Στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έφτασε πριν λίγη ώρα στο δικαστήριο για την ακρόαση

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης βρίσκεται σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ για ακρόαση σχετικά με την υπόθεση φερόμενης εξαγοράς της πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να την εξαγόρασε πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016 προκειμένου εκείνη να μην αποκαλύψει στα μίντια την ερωτική σχέση που είχε ζήσει μαζί του παλαιότερα.

Σημειώνεται ότι ο Τραμπ έχει δηλώσει αθώος και για τις 34 κατηγορίες που σχετίζονται με την απόκρυψη της φερόμενης πληρωμής της Στόρμι Ντάνιελς.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην πρόεδρος καλείται εντός της ημέρας να καταθέσει ένα ομόλογο με το οποίο θα καλύπτει ποσό ύψους 454 εκατομμυρίων δολαρίων που προκύπτει από άλλη δικαστική απόφαση για απάτη, ειδάλλως θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κίνδυνο η πολιτεία της Νέας Υόρκης να προχωρήσει στην κατάσχεση σημαντικών περιουσιακών στοιχείων του.

Σήμερα το πρωί, ο Τραμπ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως το ποσό που όρισε ο διακαστής, Αρθρουρ Ενγκορον είναι «ανέντιμο». Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του πρώην προέδρου απηύθυνε την Παρασκευή έκκληση για δωρεές από «ένα εκατομμύριο πατριώτες υπέρ του Τραμπ», λέγοντας πως ο «εμβληματικός Trump Tower» βρίσκεται μεταξύ των περιουσιακών στοιχείων που κινδυνεύουν με κατάσχεση.

Με πληροφορίες από BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή