Μπορντό: Ενας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι – Εξουδετερώθηκε ο δράστης

Μπορντό: Ενας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι – Εξουδετερώθηκε ο δράστης

Eνας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι, σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε τουλάχιστον ακόμα ένα, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά. Το περιστατικό δε συνδέεται με την τρομοκρατία, σύμφωνα με τις Αρχές

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε την Τετάρτη στο Μπορντό, όπου ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε τουλάχιστον ακόμα ένα, σύμφωνα με γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό που επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Οπως μεταδίδει το BFM TV, ο δράστης της επίθεσης έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά, προσθέτοντας ότι, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, το περιστατικό δεν φαίνεται να σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Τα θύματα της επίθεσης διακομίσθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη, τον οποίο πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Le Figaro, ο δράστης της επίθεσης και τα θύματα ήταν μετανάστες από τη βόρεια Αφρική. Ενώ μόλις τέσσερις μήνες απομένουν μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Γαλλία βρίσκεται στην υψηλότερη κατάσταση συναγερμού.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπαρτσελόνα στη γαλλική πρωτεύουσα το βράδυ της Τετάρτης, διεξάγεται υπό «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας, μετά από απειλές που εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος.

Πηγή: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή