Μέση Ανατολή: Η Ιορδανία κλείνει προσωρινά τον εναέριο χώρο της

Μέση Ανατολή: Η Ιορδανία κλείνει προσωρινά τον εναέριο χώρο της

Η Ιορδανία θα κλείσει προσωρινά τον εναέριο χώρο της από το βράδυ του Σαββάτου, όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Al Mamlaka

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ιορδανία θα κλείσει προσωρινά τον εναέριο χώρο της από το βράδυ του Σαββάτου «λόγω της «επικίνδυνης κατάστασης στη Μέση Ανατολή», όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Al Mamlaka.

Σε ανακοίνωσή της, η Ρυθμιστική Επιτροπή Πολιτικής Αεροπορίας δηλώνει ότι αποφάσισε «να κλείσει προσωρινά τον ιορδανικό εναέριο χώρο για όλα τα αεροπλάνα (…) από τις 20.00 GMT, δηλαδή στις 23.00 τοπική ώρα» και μέχρι νεοτέρας.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Ντάνιελ Χαγκάρι, δήλωσε ότι δεκάδες μαχητικά βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς εντείνονται οι φόβοι για επικείμενη επίθεση του Ιράν.

Επίσης, ο Ντάνιελ Χαγκάρι ανακοίνωσε τη ματαίωση όλων των σχολικών εκδρομών και εκδηλώσεων για τις επόμενες ημέρες και δήλωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή