NBC: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου του Ισραήλ

NBC: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου του Ισραήλ

Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το ακριβές περιεχόμενο των συνομιλιών της ισραηλινής ηγεσίας ή το αν ελήφθησαν αποφάσεις.

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συνεδρίαση του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων, δήλωσε Ισραηλινός αξιωματούχος στο NBC News, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το ακριβές περιεχόμενο των συνομιλιών της ισραηλινής ηγεσίας ή το αν ελήφθησαν αποφάσεις.

Yπενθυμίζεται πως το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο που συστάθηκε στις 11 Οκτωβρίου, λίγες ημέρες έπειτα από την επίθεση της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ, απαρτίζεται από τον Νετανιάχου, τον υπουργό Άμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ, και τον κεντρώο υπουργό Πολέμου Μπένι Γκαντζ, μεταξύ άλλων.

Το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο συγκλήθηκε εκτάκτως σήμερα, μετά τη μεγάλης έκτασης επίθεση του Ιράν, μια επίθεση η οποία όμως απωθήθηκε σε ποσοστό σχεδόν 100% από το Ισραήλ και τους συμμάχους του. 

Πηγή: NBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT