Νάπολη: Φέρι μποτ προσέκρουσε στην προβλήτα – 30 ελαφρά τραυματίες

Νάπολη: Φέρι μποτ προσέκρουσε στην προβλήτα – 30 ελαφρά τραυματίες

Η κατάσταση μιας γυναίκας προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία, χωρίς, ωστόσο, να θεωρείται κρίσιμη. Δεν έχει εξακριβωθεί αν εκτός από τις κακές καιρικές συνθήκες, το συμβάν οφείλεται και σε ανθρώπινο λάθος

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φέρι μποτ προερχόμενο από νησί του Κάπρι προσέκρουσε το μεσημέρι της Παρασκευής στην προβλήτα του λιμανιού της Νάπολης, πιθανόν εξαιτίας του ισχυρού ανέμου και της ταραγμένης θάλασσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 30 επιβάτες τραυματίσθηκαν ελαφρά. Η κατάσταση μιας γυναίκας προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία, χωρίς, ωστόσο, να θεωρείται κρίσιμη.

Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν εκτός από τις κακές καιρικές συνθήκες, το συμβάν οφείλεται και σε ανθρώπινο λάθος. Οι πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν από τις ιταλικές υγειονομικές αρχές, ενώ στο λιμάνι της Νάπολης έσπευσαν επίσης μέλη της αστυνομίας και καραμπινιέροι.

Το υπουργείο Μεταφορών έκανε γνωστό ότι είναι σε συνεχή επαφή με το λιμεναρχείο της Νάπολης και ότι ενημερώνεται για την εξέλιξη της υπόθεσης, με στόχο την εξακρίβωση των αιτιών της πρόσκρουσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή