Φλόριντα: Αλιγάτορας ξαποσταίνει στις ρόδες αεροσκάφους, «παγώνοντας» τις πτήσεις σε αεροπορική βάση

Φλόριντα: Αλιγάτορας ξαποσταίνει στις ρόδες αεροσκάφους, «παγώνοντας» τις πτήσεις σε αεροπορική βάση

Οι αλιγάτορες είναι πιθανότερο να βγαίνουν από το φυσικό τους περιβάλλον, περιπλανώμενοι σε άγνωστα γι'αυτούς πεδία, ιδίως τον Απρίλιο, καθώς αναζητούν ταίρι. 

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πτήσεις από και προς την αεροπορική βάση MacDill της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Φλόριντα «πάγωσαν» για λίγο, εξαιτίας του ανεπιθύμητου επισκέπτη στην άσφαλτο του αεροδρομίου. 

Το πρωί της Δευτέρας, στελέχη της βάσης εντόπισαν έναν τεράστιο αλιγάτορα κουρνιασμένο στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροσκάφους εναέριου ανεφοδιασμού KC-135.

Αμέσως, κλήθηκαν στο σημείο ειδικοί από την υπηρεσία Άγριας Ζωής και Αλιείας της Φλόριντα, οι οποίοι απομάκρυναν το μεγάλο ερπετό, απελευθερώνοντάς τον στον ποταμό Χίλσμπορο. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι αλιγάτορες είναι πιθανότερο να βγαίνουν από το φυσικό τους περιβάλλον, περιπλανώμενοι σε άγνωστα γι’αυτούς πεδία, ιδίως τον Απρίλιο, καθώς αναζητούν ταίρι. 

Πηγή: Associated Press

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή