Λίβανος: Ισραηλινά πλήγματα σε στόχους της Χεζμπολάχ

Λίβανος: Ισραηλινά πλήγματα σε στόχους της Χεζμπολάχ

«Μαχητικά αεροσκάφη και το πυροβολικό έπληξαν περίπου 40 τρομοκρατικούς στόχους της Χεζμπολάχ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι μαχητικά αεροσκάφη και δυνάμεις του πυροβολικού έπληξαν 40 στόχους που συνδέονται με μαχητές της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού, τα πλήγματα σημειώθηκαν γύρω από την Αϊτα και το Σαμπ, στο νότιο τμήμα της χώρας.

«Πριν από λίγο, μαχητικά αεροσκάφη και το πυροβολικό του ισραηλινού στρατού έπληξαν περίπου 40 τρομοκρατικούς στόχους της Χεζμπολάχ» ανακοίνωσε ο στρατός. Μεταξύ των στόχων ήταν αποθήκες όπλων και άλλες υποδομές, πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Ισραηλινός υπουργός Αμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ, ανέφερε ότι από τα ισραηλινά πλήγματα έχουν σκοτωθεί οι μισοί διοικητές της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο, αφότου ξεκίνησαν οι διασυνοριακές συγκρούσεις, παράλληλα με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή