Μάντσεστερ: Μυστήριο με τη διαμελισμένη σορό σε υγρότοπο

Μάντσεστερ: Μυστήριο με τη διαμελισμένη σορό σε υγρότοπο

Οι Αρχές δεν διαθέτουν περισσότερα στοιχεία για το έγκλημα, και ζητούν τη συνδρομή των πολιτών στην έρευνα.

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι ανθρωποκτονίας μετά τον εντοπισμό ενός διαμελισμένου πτώματος που βρέθηκε τυλιγμένο σε πλαστικό σε φυσικό καταφύγιο στο ευρύτερο Μάντσεστερ. 

Μέρος του διαμελισμένου σώματος –αποτελούμενου από το κάτω μέρος του κορμού– βρέθηκε μέσα σε διαφανές πλαστικό από περαστικό στον υγρότοπο Kersal Dale στο Σάλφορντ, στις 4 Απριλίου.

Το θύμα που εκτιμάται πως ήταν ένας λευκός άνδρας στα 40 του, πιστεύεται πως σκοτώθηκε πριν από μερικές ημέρες. 

Οι συλληφθέντες από το Σάλφορντ θεωρείται πως γνωρίζονταν μεταξύ τους. 

Πρόκειται για έναν άνδρα, 42 χρόνων, που συνελήφθη μετά από έφοδο αστυνομικών σε λεωφορείο στην Eccles Old Road, το μεσημέρι της Πέμπτης, και έναν 68χρονο που συνελήφθη λίγο αργότερα στην οδό οδό Worsley Road.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλλήψεις έγιναν μετά από ενδελεχή μελέτη εκατοντάδων ωρών βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες κλειστού κυκλώματος. 

Ενας 20χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί προηγουμένως αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. 

Ωστόσο οι Αρχές δεν διαθέτουν περισσότερα στοιχεία για το έγκλημα και ζητούν τη συνδρομή των πολιτών στην έρευνα.

Ο ντετέκτιβ Lewis Hughes του τμήματος σοβαρών εγκλημάτων της GMP δήλωσε: «Οι χθεσινές συλλήψεις είναι αναμφίβολα ένα σημαντικό βήμα στην έρευνά μας. Θα εστιάσουμε τώρα στην ανάκριση των προφυλακισμένων, η οποία θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την εύρεση απαντήσεων».

«Το θύμα θα μπορούσε να είναι πατέρας, αδελφός, γιος ή ξάδελφος. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας άνω των 40 ετών, με λευκή επιδερμίδα, πιστεύεται ότι είναι Ευρωπαίος και πιθανότατα είχε ξανθά ή ανοιχτά καστανά μαλλιά και μπλε μάτια» περιέγραψε ο ίδιος, καλώντας όποιον γνωρίζει ή συνδέεται με κάποιον αγνοούμενο με τα ίδια χαρακτηριστικά να επικοινωνήσει με την αστυνομία

Πηγή: Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή