Φοβόταν τα «τέρατα» στο δωμάτιό της – Αποδείχθηκε πως συζούσε με… 60.000 μέλισσες

Φοβόταν τα «τέρατα» στο δωμάτιό της – Αποδείχθηκε πως συζούσε με… 60.000 μέλισσες

«Σαν σε ταινία τρόμου» περιγράφει η μαμά της τρίχρονης

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν η τρίχρονη Σέιλορ Κλας, φοβισμένη, άρχισε να παραπονιέται για «τέρατα στον τοίχο» του δωματίου της, οι γονείς της υπέθεσαν πως επρόκειτο απλώς για αποκύημα της υπερδραστήριας παιδικής φαντασίας.

Η κόρη τους είχε εξάλλου μόλις δει την ταινία της Pixar «Μπαμπούλας Α.Ε.» και έτσι θεώρησαν πως θα ήταν πιο επιρρεπής στις φαντασιοπληξίες. 

Το παιδί, όμως, συνέχισε για μήνες να επιμένει πως κάτι κρυβόταν στην ντουλάπα του. 

@classashley What nighthmares are made of #bees #toddlersoftiktok #toddlers ♬ Oh No – Kreepa

Τότε, η μαμά της, Μάσις Κλας, παρατηρώντας ένα σμήνος μελισσών πάνω από τη σοφίτα και κοντά στην καμινάδα, έξω από την αιωνόβια κατοικία της οικογένειας στη Βόρεια Καρολίνα, σκέφτηκε πως ίσως ήταν το βουητό των εντόμων που τρόμαζε τη Σέιλορ.

Κάλεσε έναν μελισσοκόμο της περιοχής που με τη σειρά του ανακάλυψε δεκάδες χιλιάδες μέλισσες πάνω από το υπνοδωμάτιο του παιδιού, που είχαν καταφέρει να φτιάξουν μέσα σε οκτώ μήνες μια πελώρια κυψέλη

Ο μελισσοκόμος χρησιμοποίησε θερμική κάμερα για να σαρώσει τους τοίχους στο υπνοδωμάτιο του παιδιού και να διαπιστώσει το εύρος «κατάληψης».

@classashley Day 2 Bee Update: Eerie to see the bees removing around behind the plastic #savethebees #nightmarefuel #charlotte #toddlerroom #beekeepersoftiktok ♬ baddie background – Dersim 👅

«Αναψε λες και ήταν Χριστούγεννα», περιέγραψε η Κλας, με τον ειδικό να παραδέχεται πως πρώτη φορά έβλεπε κυψέλη τόσο βαθιά σε τοίχο. 

Οι μέλισσες έμπαιναν στο εσωτερικό του τοίχου από μία τρύπα μεγέθους κέρματος, στον εξαερισμό της σοφίτας, καταφέρνοντας να δημιουργήσουν τη γιγάντια, πολύπλοκη δομή τους. 

Ο μελισσοκόμος –τον οποίο η μικρή Σέιλορ άρχισε να αποκαλεί «τερατοκυνηγό»– άνοιξε τον τοίχο για να αποκαλύψει μια μεγάλη κηρήθρα.

«Απλώς ξεχύθηκαν έξω σαν σε ταινία τρόμου», περιγράφει η μαμά Κλας. 

@classashley Replying to @paulinaa2x I completely agree. There’s an unestimated number of bees left and they’re raging #bees #savethebees #nightmarefuel #toddlerroom ♬ original sound – Ashley

Ο μελισσοκόμος, σε τρεις ειδικές «επιχειρήσεις» καθαρισμού, απομάκρυνε από το εσωτερικό του τοίχου 55.000 έως 65.000 μέλισσες και 45 κιλά κηρήθρας

Η οικογένεια χρειάστηκε να σφραγίσει το δωμάτιο κατά τη διάρκεια του καθαρισμού των μελισσών, το μέλι των οποίων προκάλεσε ζημιά στην ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού. 

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT