Η Adidas εξηγεί πώς έχασε τη μάχη με τη Nike στην έδρα της

Η Adidas εξηγεί πώς έχασε τη μάχη με τη Nike στην έδρα της

Η Adidas βάζει τέλος σε μία συνεργασία 70 ετών με την Εθνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Γερμανίας, τη χορηγία της οποίας θα αναλάβει η αμερικανική Nike για την περίοδο 2027 - 2034

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γερμανική Adidas δεν κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο της ως επίσημος χορηγός της Εθνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Γερμανίας, τον οποίο έχασε από τη Nike, όπως παραδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μπιορν Γκούλντεν, σε μία προσπάθεια να εξηγήσει τι συνέβη. 

Η αμερικανική εταιρεία επικράτησε, υποβάλλοντας πιο ανταγωνιστική προσφορά τον περασμένο μήνα και αναγκάζοντας έτσι την Adidas να βάλει τέλος σε μία συνεργασία 70 ετών με τη γερμανική ομοσπονδία.

«Δεν είμαι ενοχλημένος»

Η Nike θα είναι ο επίσημος προμηθευτής της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (DFB) και όλων των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Γερμανίας από το 2027 έως το 2034.

«Δεν είμαι καθόλου ενοχλημένος», τόνισε ο Γκούλντεν απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

«Είμαστε εταιρεία, πρέπει να εξισορροπούμε τα κόστη και τα έσοδα και το ποσό που αναφέρεται στον Τύπο ότι διέθεσε ο ανταγωνιστής μας δεν είναι κάτι που θα πληρώναμε», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT