«Δεν έχει αλλάξει η ιστορία μου» – Η αντιπαράθεση της Ντάνιελς με την δικηγόρο του Τραμπ

«Δεν έχει αλλάξει η ιστορία μου» – Η αντιπαράθεση της Ντάνιελς με την δικηγόρο του Τραμπ

Πιεστικές ερωτήσεις για τις περιγραφές των επαφών της με τον Ντόναλντ Τραμπ σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, δέχθηκε σήμερα η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς από δικηγόρο του πρώην προέδρου

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιεστικές ερωτήσεις για τις περιγραφές των επαφών της με τον Ντόναλντ Τραμπ σε συνεντεύξεις της, δέχθηκε σήμερα η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς από δικηγόρο του πρώην προέδρου. 

Οι συνήγοροι του Τραμπ προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν ανακολουθίες στους ισχυρισμούς της Ντάνιελς, επιμένοντας παράλληλα πως η Ντάνιελς αποσκοπούσε σε προσωπικό όφελος. Η δικηγόρος του Τραμπ, Σούζαν Νίσελς, έθεσε αλλεπάλληλες ερωτήσεις στην Ντάνιελς, αναφορικά με τα χρήματα και τη δημοσιότητα που της εξασφάλισε η δημοσιοποίηση της ιστορίας της.

Η Ντάνιελς, σε δήλωσή της τον Ιανουάριο του 2018, είχε αρνηθεί ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ. Αργότερα τον ίδιο μήνα, η Ντάνιελς εξέδωσε δεύτερη ανακοίνωση. Η Νίσελς ρώτησε την Ντάνιελς αν τελικά ήθελε να ανακοινώσει δημοσίως ότι έκανε σεξ με τον Τραμπ. «Οχι. Κανείς δεν θα ήθελε ποτέ να το παραδεχτεί αυτό δημοσίως. Ηθελα να υπερασπιστώ δημόσια τον εαυτό μου», απάντησε η Ντάνιελς.

Η Νίσελς έκανε μια σειρά ερωτήσεων δίνοντας, όπως είπε, παραδείγματα για το πώς η Ντάνιελς επωφελήθηκε από την υπόθεση. Η συνέντευξη στο 60 Minutes και οι εμφανίσεις στο CNN και στο The View έφεραν δημοσιότητα στη Ντάνιελς, είπε η Νίσελς. Η Ντάνιελς υποστήριξε ότι ο τότε δικηγόρος της Μάικλ Αβενάτι κανόνισε τις εμφανίσεις της, ισχυριζόμενη πως «όλα τα υπόλοιπα τα κράτησε για τον εαυτό του». Η Ντάνιελς διαπραγματεύτηκε επίσης ένα συμβόλαιο για βιβλίο, ύψους 800.000 δολαρίων.

Η Νίσελς επέμεινε πως η Ντάνιελς εκμεταλλεύθηκε τη δημοσιότητα και αναφέρθηκε σε περιοδεία της πορνοστάρ σε χώρους για στριπτίζ, με τίτλο “Make America Horny Again”, τίτλος που παραπέμπει στο σύνθημα των υποστηρικτών του Τραμπ «Να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά». Η Ντάνιελς εμφανίστηκε ακόμα στο ριάλιτι “The Surreal Life” και έλαβε για αυτό 100.000 δολάρια από το ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με τη δικηγόρο του Τραμπ.

Η Νίσελς διάβασε μερικές διαφορετικές «εκδοχές» από συνεντεύξεις της Ντάνιελς σε βάθος ετών, εστιάζοντας σε αναφορές της στο δείπνο. Στον Αντερσον Κούπερ είχε δηλώσει πως είχαν δειπνήσει στο δωμάτιο, αλλά σε άλλη περιγραφή της επέμεινε πως δεν είχαν δοκιμάσει φαγητό. 

Ερωτηθείσα για τη φερόμενη συνάντησή της με τον Τραμπ και έναν αθλητή, τον Μπεν Ροθλισμπέργκερ των Pittsburgh Steelers σε νυχτερινό κέντρο, η Ντάνιελς κατέθεσε ότι είχε διάρκεια δέκα λεπτών, αλλά η Νίσελς επεσήμανε πως στο βιβλίο της έγραψε ότι κράτησε μία ώρα. «Ο Τραμπ έφυγε πρώτος», υποστήριξε τώρα η Ντάνιελς, λέγοντας ότι ήταν έμεινε με τον Ροθλισμπέργκερ».

Η δικηγόρος του Τραμπ διερωτήθηκε ακόμα γιατί η Ντάνιελς είχε παραλείψει κάποια στοιχεία σε συνέντευξή της στη Vogue το 2018. «Η ιστορία σας έχει αλλάξει εντελώς», δήλωσε η Νίσελς με την Ντάνιελς να αντιδρά: «Οχι. Προσπαθείτε να με κάνετε να πω ότι άλλαξε, αλλά δεν έχει αλλάξει η ιστορία μου».

Με πληροφορίες από CNN

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT