Αστεγη ζούσε επί ένα χρόνο σε επιγραφή σούπερ μάρκετ «με υπολογιστή και καφετιέρα»

Αστεγη ζούσε επί ένα χρόνο σε επιγραφή σούπερ μάρκετ «με υπολογιστή και καφετιέρα»

Η γυναίκα κατάφερε να πάρει ρεύμα μέσω ενός καλωδίου ρεύματος που ήταν συνδεδεμένο σε μια πρίζα στην οροφή

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία προέκταση καλωδίου που εξείχε από την εγκατάσταση της επιγραφής σούπερ μάρκετ του Μίσιγκαν οδήγησε σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη: Στον ελάχιστο χώρο της επιγραφής ζούσε μια 34χρονη, έχοντας μάλιστα μαζί της έναν υπολογιστή, έναν εκτυπωτή και μια καφετιέρα, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Ηταν άστεγη», λέει ο αξιωματικός Μπρένον Γουάρεν της αστυνομίας του Μίντλαντ, «είναι μια μυστήρια υπόθεση με έναν άνθρωπο να ζει μέσα σε μια επιγραφή». 

Σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα –που δεν κατονομάζεται– στην αστυνομία, δούλευε κανονικά, αλλά ζούσε μέσα στην πινακίδα του Family Fare για περίπου ένα χρόνο. 

Το κατάστημα Family Fare διέθετε μια τριγωνική πινακίδα, πλάτους 1,5 μέτρου και ύψους 2,4, με πόρτα που ήταν προσβάσιμη από την ταράτσα, δήλωσε ο Γουάρεν. 

Η γυναίκα είχε καταφέρει να μετατρέψει τον ελάχιστο αυτό χώρο σε… σπίτι: «Είχε τοποθετήσει κάποιου είδους δάπεδο. Είχε ρούχα, μια καφετιέρα Keurig, έναν εκτυπωτή και έναν υπολογιστή – πράγματα που θα είχατε στο σπίτι σας».

Η γυναίκα κατάφερε να πάρει ρεύμα μέσω ενός καλωδίου ρεύματος που ήταν συνδεδεμένο σε μια πρίζα στην οροφή, είπε ο Γουάρεν.

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν σκάλα από την οποία θα μπορούσε να έχει πρόσβαση η γυναίκα, η οποία δεν τους υπέδειξε με ποιον τρόπο κατάφερνε να ανεβαίνει κάθε μέρα εκεί. 

Εκπρόσωπος της SpartanNash, μητρικής εταιρείας του Family Fare, δήλωσε ότι οι υπάλληλοι του καταστήματος επέδειξαν «τη μέγιστη αλληλεγγύη» στη γυναίκα, δεδομένης της στεγαστικής κρίσης στη χώρα. 

Σύμφωνα με τον Γουάρεν, η 34χρονη ήταν συνεργάσιμη και εγκατέλειψε το «σπίτι» της όταν της υποδείχτηκε. Σε βάρος της δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Πηγή: Associated Press

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT