Ελβετία: Τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι

Ελβετία: Τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι

Ενας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον περαστικών στο Τσόφινγκεν, στο Ααργκάου της Ελβετίας, στα σύνορα με την Γερμανία

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον περαστικών στο Τσόφινγκεν, στο Ααργκάου της Ελβετίας, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία. Σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές Αρχές, ο δράστης «τραυμάτισε αδιακρίτως αρκετούς περαστικούς».

«Δεν έχουμε ενδείξεις για συνεργούς», προστίθεται επίσης, καθώς και ότι «το κίνητρό του είναι ακόμη εντελώς ασαφές».

Ηδη, οι τραυματίες έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης κατέφυγε σε ένα κτίριο, το οποίο περικυκλώθηκε από ειδική μονάδα της Αστυνομίας. Τελικά, συνελήφθη περίπου στις 6.40 μ.μ. 

Στο σημείο της επίθεσης έσπευσαν άμεσα οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα, καθώς και ένα ελικόπτερο διάσωσης.

Οι τοπικές Αρχές, με ανακοίνωσή τους, συμβουλεύουν τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή, ενώ λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα εκκενώθηκε προληπτικά ένα σχολείο.

Αναφορικά με τον αριθμό των τραυματιών, εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως «δεν μπορεί να διευκρινιστεί προς το παρόν, περιμένουμε ενημέρωση από το νοσοκομείο». Τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ύπαρξη δύο τραυματιών.

Με πληροφορίες από Blick, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT