Ο Σουμάχερ θα ξυπνήσει από το κώμα, δηλώνει η εκπρόσωπός του

Ο Σουμάχερ θα ξυπνήσει από το κώμα, δηλώνει η εκπρόσωπός του

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μικρές ενθαρρυντικές ενδείξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, έκανε λόγο η εκπρόσωπός του, Σαμπίνε Κεμ.

Τόνισε ωστόσο ότι ο Γερμανός πιλότος χρειάζεται να δώσει μεγάλη μάχη για την ανάρρωσή του ύστερα από την εγκεφαλική βλάβη που υπέστη σε ατύχημα κάνοντας σκι.

"Είμαστε και παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ο Μίκαελ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει", δήλωσε η μάνατζέρ του και εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ.

"Κάποιες φορές υπάρχουν μικρές, ενθαρρυντικές ενδείξεις, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή", προσθέτει η ίδια σε γραπτή της ανακοίνωση.

Οι γιατροί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύεται ο Σουμάχερ από τις 29 Δεκεμβρίου, έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αφύπνισής του από το τεχνητό κώμα στο οποίο τον υπέβαλαν όταν μεταφέρθηκε εκεί.

Κάνοντας σκι στις Άλπεις, ο Σουμάχερ προσέκρουσε σε βράχο με τόση δύναμη που έσπασε το προστατευτικό κράνος το οποίο φορούσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή