Υεμένη: Ελεύθεροι ένας Ιταλός, στέλεχος του ΟΗΕ, και ο οδηγός του

Υεμένη: Ελεύθεροι ένας Ιταλός, στέλεχος του ΟΗΕ, και ο οδηγός του

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος μαζί με τον οδηγό του αφέθηκε από στελέχη των υπηρεσιών επιβολής του νόμου στη χώρα ένας Ιταλός, στέλεχος των υπηρεσιών του ΟΗΕ στην Υεμένη, μερικές ώρες μετά την απαγωγή τους από ένοπλους άνδρες στη Σαναά, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

«Ο Ιταλός απελευθερώθηκε μαζί με τον Υεμενίτη οδηγό του» και μια δύναμη «των υπηρεσιών ασφαλείας συνέλαβε τους απαγωγείς τους», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο  στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, προσθέτοντας ότι ο απελευθερωθείς είναι «καλά στην υγεία του».

Νωρίτερα μια πηγή της αστυνομίας, μια διπλωματική πηγή και αυτόπτες μάρτυρες είχαν αναφέρει ότι είχε απαχθεί ένα ζευγάρι.

Σύμφωνα με πηγές της υεμενίτικης αστυνομίας που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς οι υπηρεσίες ασφαλείας κατάφεραν να εντοπίσουν τους απαγωγείς σε ένα σπίτι στη Σαναά. Κάτοικοι είπαν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο εάν υπήρξε ανταλλαγή πυρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή