Σουμάχερ: Σημάδια αφύπνισης απο το κώμα

Σουμάχερ: Σημάδια αφύπνισης απο το κώμα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στιγμές αφύπνισης και συνείδησης» δείχνει ο πρωταθλητής της Φόρμουλα1, Μίχαελ Σουμάχερ, 3 μήνες αφού τραυματίστηκε στο κεφάλι, είπε ο μάνατζερ του την Παρασκευή.

Ο 45χρονος Σουμάχερ έπεσε ενώ έκανε σκι στην Γαλλία στης 29 Δεκεμβρίου και τραυματίστηκε στην δεξιά μεριά του κεφαλιού του, σπάζοντας και το κράνος του. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν θρόμβοι αίματος στον εγκέφαλο του, αλλά όχι όλοι, διότι ορισμένοι βρίσκονταν πολύ βαθιά.

Η κατάσταση του σταθεροποιήθηκε αφού τέθηκε σε τεχνητό κώμα. Προς το τέλος του Ιανουαρίου οι ιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, στο οποίο βρίσκεται ο Σουμάχερ, άρχισαν την διαδικασία αφύπνισης.

«Ο Μίχαελ προοδεύει» είπε η μάνατζερ του, Σαμπίν Κεμ, την Παρασκευή. «δείχνει στιγμές αφύπνισης και συνείδησης».

«Είμαστε μαζί του στην δύσκολη μάχη που δίνει, εμείς και η ομάδα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και παραμένουμε αισιόδοξοι…»

Πρόσθεσε ότι η οικογένεια Σουμάχερ «δεν θα αποκαλύψει λεπτομέρειες, για να προστατέψει τον Μίχαελ και να επιτρέψει την ιατρική ομάδα να δουλέψει με ηρεμία».

Το ατύχημα έγινε ενώ ο Σούμαχερ βρισκότανσε διακοπές στην Γαλλία με την οικογένεια του και έκανε σκι με τον 14χρονο γιό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή