ΗΠΑ: έξι νεκροί σε οικογενειακή τραγωδία στο Χιούστον

ΗΠΑ: έξι νεκροί σε οικογενειακή τραγωδία στο Χιούστον

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ενήλικες και τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν μέσα σε σπίτι σε προάστιο του Χιούστον, στην πολιτεία του Τέξας των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια επίθεσης η οποία φαίνεται να είχε οικογενειακά αίτια. Μετά απο επιχείρηση αρκετών ωρών, η Αστυνομία εγκλώβισε τον δράστη, ο οποίος και παραδόθηκε.

Τα στοιχεία του δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα αλλά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές "βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου και δεν είχε καλές σχέσεις με τα άλλα μέλη της οικογένειάς του".

Η επίθεση έγινε γύρω στις 6 το απόγευμα (τοπική ώρα) της Τετάρτης, στο προάστιο Σπρινγκ, το οποίο βρίσκεται 25 χιλιόμετρα βορείως του κεντρικού Χιούστον. Ο ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε έξι άτομα, τραυματίζοντας παράλληλα ένα 15χρονο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Αστυνομικές δυνάμεις καταδίωξαν τον ένοπλο και τον εγκλώβισαν αφού πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή