ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας σε λίμνη με κροκόδειλους

Ταϊλάνδη: Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας σε λίμνη με κροκόδειλους

Τέλος στη ζωή της πέφτοντας σε μια λίμνη γεμάτη κροκόδειλους έδωσε μία γυναίκα ηλικίας 65 ετών στην Ταϊλάνδη.

Η λίμνη βρίσκεται μέσα σε φάρμα-ζωολογικό πάρκο της περιφέρειας της Μπανγκόκ, την οποία επιλέγουν πολλές οικογένειες για τον κυριακάτικο περίπατό τους.

«Η αδελφή της δήλωσε ότι το θύμα υπέφερε από άγχος και κατάθλιψη τις τελευταίες ημέρες», δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας της περιοχής Σαμούτ Πρακάν.

Το ζωολογικό αυτό πάρκο παρουσιάζει ένα θέαμα πάλης με τους κροκόδειλους, το «Crocodile Wrestling Show» όπως το ονομάζει, όπου οι εκπαιδευτές βάζουν τα χέρια ή το κεφάλι τους στο στόμα των ζώων, πριν στο τέλος αγκαλιάσουν τα μεγάλα ερπετά.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε παρακείμενη μεγάλη λίμνη της φάρμας, στην οποία υπάρχουν εκατοντάδες κροκόδειλοι. Πάνω από τη λίμνη υπάρχει μια γέφυρα από την οποία οι επισκέπτες μπορούν να ταΐζουν τους κροκόδειλους με νεκρά κοτόπουλα, τα οποία δένουν στην άκρη καλαμιών ψαρέματος.

Ο διευθυντής του ζωολογικού πάρκου δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι του πάρκου ειδοποίησαν την αστυνομία αμέσως μετά το συμβάν.

«Έχουμε κάνει ό,τι περνά από το χέρι μας, τοποθετώντας υψηλά φράγματα, σύστημα τηλεπαρακολούθησης και φρουρούς που περιπολούν», τόνισε. Ωστόσο, η περίφραξη της γέφυρας πάνω από τη λίμνη μόλις που ξεπερνά το ένα μέτρο.

Οι κανόνες ασφαλείας, στα ζωολογικά πάρκα όπως και τα πορθμεία σπανίως τηρούνται στην Ταϊλάνδη, όπου διοργανώνονται φωτογραφίσεις για τους επισκέπτες δίπλα σε τίγρεις και κροκόδειλους.