Στοιχημάτισε ένα εκατομμύριο ευρώ υπέρ του «όχι»

Στοιχημάτισε ένα εκατομμύριο ευρώ υπέρ του «όχι»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερους από ένα εκατομμύριο λόγους να ελπίζει στην παραμονή της Σκωτίας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει Βρετανός επιχειρηματίας. Ο λόγος… το γεγονός ότι έχει ποντάρει 1.140.000 ευρώ υπέρ του «όχι».

Πρόκειται για το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει στοιχηματίσει ποτέ κανείς σε πολιτικό γεγονός, ενώ τα κέρδη του Βρετανού, αναμένεται να φτάσουν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Telegraph», το 1.385.000 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων William Hill, ο Βρετανός κατέθεσε το πρώτο μέρος του στοιχήματός του, δηλαδή 506.682 ευρώ, τον Ιούνιο του 2014.

Εκτοτε, ανέβασε το ποσό ποντάροντας 252.970 από δύο φορές τον Αύγουστο, ενώ μόλις χθες, Τρίτη, πρόσθεσε ακόμα 126.670 ευρώ.

«Ο άνδρας αυτός είναι απολύτως πεπεισμένος ότι η έκβαση του δημοψηφίσματος θα τον αποζημιώσει και κάνει μάλιστα λόγο για μια επένδυση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της William Hill, Γκράχαμ Σαρπ.

Οι τελευταίες αποδόσεις για το δημοψήφισμα στη συγκεκριμένη εταιρεία στοιχημάτων είναι 2 προς 11 υπέρ του «όχι» και 19 προς 5 υπέρ του «ναι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή