Η Βενετία προετοιμάζεται για τον γάμο του Κλούνεϊ

Η Βενετία προετοιμάζεται για τον γάμο του Κλούνεϊ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εγρήγορση είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στην Βενετία, καθώς κλείνουν τον πεζόδρομο που βλέπει στο γραφικό Γκραντ Καναλ με στόχο να εμποδίσουν το πλήθος που αναμένεται να κατακλύσει την περιοχή στον επικείμενο γάμο του ηθοποιού και νυν υποψηφίου  στην Πολιτεία της Καλιφόρνια Τζορτζ Κλούνει με τη δικηγόρο Άμαλ Αλαμουντίν στις 27 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από την νύφη και τον γαμπρό, ολόκληρη η Βενετία προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο με τις αρχές να κάνουν λόγο για άμεση ανάγκη να διατηρηθεί η τάξη στην περιοχή, δίνοντας εντολή να κλειστούν οι δρόμοι που έχουν πρόσβαση στο παλάτι «Cavalli» του 16ου αιώνα για τουλάχιστον δύο ώρες την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικό, το τοπικό αστυνομικό τμήμα ζήτησε το κλείσιμο των οδών με σκοπό να αποφευχθεί η κοσμοσυρροή. Παρόμοια μέτρα έχουν ληφθεί στο παρελθόν τόσο για δημόσιες όσο και για ιδιωτικές εκδηλώσεις, επεσήμανε ο αστυνομικός, ο οποίος επιυθυμούσε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή