Τίτλοι τέλους για τον Ντέιβιντ Λέτερμαν

Τίτλοι τέλους για τον Ντέιβιντ Λέτερμαν

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν συνταξιοδοτείται ύστερα από 33 έτη ως οικοδεσπότης μιας από τις μακροβιότερες και πιο πετυχημένες αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές, το «The Late Show».

Η εκπομπή ξεκίνησε το 1982 και στη συνέχεια έκανε το δεύτερο ντεμπούτο της τον Αύγουστο του 1993 στο CBS, όπου γρήγορα έγινε μια από τις σημαντικότερες νυχτερινές εκπομπές. Το «Late Show» κατέχει τη δεύτερη θέση σε τηλεθέαση και την τρίτη σε αριθμό επεισοδίων (4.263). Ως οικοδεσπότης για περισσότερα από 30 έτη, ο Λέτερμαν ξεπέρασε σε χρόνια παρουσίασης τον Τζόνι Κάρσον, ο οποίος ήταν ο μακροβιότερος παρουσιαστής βραδινού talk show ώς το 2013. Το υψηλότερο ρεκόρ τηλεθέασης σε επεισόδιο καταγράφηκε τον Φεβρουάριο του 1994 με 15 εκατ. τηλεθεατές.

Στην τελευταία εκπομπή, καλεσμένος ήταν ο Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος είχε φιλοξενηθεί και στην πρώτη πριν από 33 χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή