«Στο φως» ιδία βουλήσει η τσέπη του Τζεμπ Μπους

«Στο φως» ιδία βουλήσει η τσέπη του Τζεμπ Μπους

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δημοσιοποίηση φορολογικών αρχείων 33 ετών ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προχωρήσει ο υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία, Τζεμπ Μπους. Ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα επιχειρεί, με τη μεγαλύτερη δημοσιοποίηση προσωπικών φορολογικών στοιχείων που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από υποψήφιο, να πείσει ότι είναι πιο διαφανής από τους αντιπάλους του στις εσωτερικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών του 2016, για την επιλογή του υποψηφίου του κόμματος για το αξίωμα. Την ίδια στιγμή, ο Μπους προσπαθεί με κάθε τρόπο να αντιπαραβληθεί με την πιθανότερη υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, Χίλαρι Κλίντον. H Κλίντον είχε δημοσιοποιήσει, το 2008, φορολογικές δηλώσεις οκτώ ετών, αλλά δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε δημοσίευση των πρόσφατων οικονομικών της στοιχείων.

Τα φορολογικά αρχεία αναμένεται ότι θα καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την περίοδο της επιχειρηματικής καριέρας του Μπους, ο οποίος έχει αναμειχθεί για πολλά χρόνια σε μεσιτικές δραστηριότητες στο Μαϊάμι. Ο 62χρονος αποτελεί τον ισχυρότερο υποψήφιο για το χρίσμα του υποψήφιου προέδρου για το κόμμα των Ρεπουμπλικανών . Η Κλίντον δέχεται τα πυρά των επικριτών της, που τονίζουν ότι η ίδια και ο σύζυγός της και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα του «μέσου» Αμερικανού.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή