Κάμερον: Αρχές Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν οι αλλαγές που επιθυμούμε στη σχέση με Ε.Ε.

Κάμερον: Αρχές Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν οι αλλαγές που επιθυμούμε στη σχέση με Ε.Ε.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις αρχές Νοεμβρίου θα παρουσιάσει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, τις αλλαγές που επιθυμεί το Λονδίνο στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Οπως τόνισε ο ίδιος, κατά την άφιξη του στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, η επαναδιαπραγμάτευση των όρων παραμονής της Βρετανίας θα επιταχυνθεί τους ερχόμενους μήνες. «Θα θέσω πάλι τους τέσσερις ζωτικούς τομείς όπου χρειαζόμαστε αλλαγή, παρουσιάζοντας τις αλλαγές που θέλουμε στις αρχές Νοεμβρίου», υπογράμμισε.

«Ετσι επιταχύνουμε τον ρυθμό και επιταχύνουμε αυτές τις διαπραγματεύσεις στο διάστημα μέχρι το Συμβούλιο του Δεκεμβρίου», δήλωσε ακόμη ο Βρετανός πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην επόμενη σύνοδο κορυφής που θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Δεκεμβρίου.

«Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πάρουμε μια καλή συμφωνία για τη Βρετανία, να διορθώσουμε εκείνα τα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν και είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει για τα καλά και σημειώνει καλή πρόοδο», συμπλήρωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή