Κλειστό μέχρι την Παρασκευή το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαλί

Κλειστό μέχρι την Παρασκευή το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαλί

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστό θα παραμείνει και σήμερα, Πέμπτη το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαλί, αφού η τέφρα από την έκρηξη ηφαιστείου στο γειτονικό νησί Λομπόκ, δημιουργεί προβλήματα στις πτήσεις.

Το αερδορόμιο Νούραχ Ράι είναι κλειστό από το βράδυ της Τρίτης, αναγκάζοντας χιλιάδες τουρίστες να αλλάξουν τα προγράμματά τους και να παραμείνουν στο δημοφιλές νησί. Σχεδόν 700 πτήσεις από ή προς το Μπαλί, εκ των οποίων οι 320 διεθνείς, έχουν ματαιωθεί από το βράδυ της Τρίτης έως το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με αξιωματούχο του αεροδρομίου του τουριστικού νησιού της Ινδονησίας.

Κλειστά θα παραμείνουν λόγω της ηφαιστειακής τέφρας κι άλλα δύο, μικρότερα σε μέγεθος, αεροδρόμια της περιοχής, το ένα στο Λομπόκ και το άλλο στο ανατολικό τμήμα της Ιάβας, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Το Ριντζάνι είναι μόλις ένα από τα 129 ενεργά ηφαίστεια του αρχιπελάγους, ενώ το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαλί είχε κλείσει και τον Ιούλιο λόγω της τέφρας από άλλο ηφαίστειο της περιοχής, εγκλωβίζοντας και πάλι χιλιάδες τουρίστες στο νησί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή