Με…γάτες απάντησαν οι Βρυξέλλες στον ύψιστο συναγερμό

Με…γάτες απάντησαν οι Βρυξέλλες στον ύψιστο συναγερμό

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κατάσταση ύψιστου συναγερμού στην οποία βρίσκονται οι Βρυξέλλες εδώ και τρείς μέρες, δεν πτοεί το ηθικό των κατοίκων της πόλης, οι οποίοι απάντησαν στην αστυνομοκρατία γεμίζοντας το Twitter με γάτες!

Οι αστυνομικές αρχές της πόλης, που συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, βασικού υπόπτου στην έρευνα για τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι, ζήτησαν χθες από τους κατοίκους των Βρυξελλών να μην αποκαλύπτουν στα social media τα σημεία στα οποία γίνονται έρευνες.

Η αντίδραση του κόσμου ήταν άμεση και μαζική. Ναι μεν συμμορφώθηκαν όλοι με τις αστυνομικές υποδείξεις αλλά άρχισαν να ανεβάζουν στο Twitter φωτογραφίες γατιών, οπλισμένων με ο,τι μπορεί κανείς να φανταστεί, με το hashtag  #BrusselsLockdown.

Από το βράδυ Κυριακή μέχρι και το πρωί της Δευτέρας το βελγικό web είχε γεμίσει γάτες και το αποκορύφωμα ήταν η σημερινή απάντηση της Βελγικής Αστυνομίας.

Για όλες τις γάτες που μας βοήθησαν χθες το βράδυ…Σερβιριστείτε! – τουίταρε στον επίσημο λογαριασμό της.

Pour les chats qui nous ont aidé hier soir… Servez-vous! #BrusselsLockdown pic.twitter.com/7O5ENF6nXa

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή