Πρόσωπα: Καθολικοί επίσκοποι εναντίον της Madonna

Πρόσωπα: Καθολικοί επίσκοποι εναντίον της Madonna

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθολική αρχιεπισκοπή Φιλιππίνων – Μαντόνα σημειώσατε 2. Παρά το μποϊκοτάζ που επιχείρησαν καθολικοί ιερείς και επίσκοποι της Ασίας εναντίον της ποπ τραγουδίστριας, η Μαντόνα  (φωτ.) βρέθηκε στις Φιλιππίνες, και μάλιστα επισκέφθηκε ένα ορφανοτροφείο στη Μανίλα χαρίζοντας χαμόγελα στα μικρά παιδιά. Οι ιερείς υποστηρίζουν ότι ο τρόπος ζωής της είναι προκλητικός και θεωρούν προσβλητικό που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Μαντόνα» (Παναγία στα ιταλικά). Της Μαντόνα η καρδιά, όμως, είναι μεγάλη και θα τραγουδήσει εκεί στο φετινό της Heart Rebel Tour.

…Hταν ένα από τα πρόσωπα που μονοπώλησαν τη δημοσιότητα το καλοκαίρι, οπότε ανέλαβε τη θέση του. Με αγγλοϊταλική ρίζα, θεωρήθηκε ο καταλληλότερος για να φέρει νέα πνοή σε ένα επιτυχημένο αλλά κουρασμένο μουσείο. Ο λόγος για τον Γκαμπριέλε Φινάλντι της Εθνικής Πινακοθήκης του Λονδίνου, που έχει ως στόχο να κάνει τον ιστορικό θεσμό «συναρπαστικό», όπως δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του. Αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα –συνδικαλιστικά και μη– έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κερδίσει τον σεβασμό του δήμου και των σοφιστών.

…Σιγά μη και δεν γινόταν διάσημη. Αν και μόλις τεσσάρων ετών, κάνει δημόσιες εμφανίσεις που μαζεύουν φωτορεπόρτερ και έχει αίσθηση ότι είναι μια μικρή σταρ. Η Χάρπερ Μπέκαμ, κόρη της Βικτόρια και του Ντέιβιντ. Οι γονείς της την περιφέρουν σε διάφορες εκδηλώσεις από μόδα μέχρι αθλητισμό και βέβαια κλέβει την παράσταση. Εξ απαλών ονύχων η έκθεση στα ΜΜΕ…

…Εκατό χιλιάδες λίρες και μία (όχι και τόσο) ξερή συγγνώμη. Τόσο κόστισε, από ό,τι φαίνεται τελικά, η περίφημη γροθιά που έριξε ο Τζέρεμι Κλάρκσον στον παραγωγό του BBC και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από το «Top Gear». Ο παρουσιαστής απολογήθηκε επισήμως και αναλυτικά την Τρίτη, δείχνοντας μετανιωμένος. Εσείς τον πιστεύετε;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή