ΗΠΑ: Οι αντιδράσεις υποστηρικτών και αντιπάλων στο Τwitter

ΗΠΑ: Οι αντιδράσεις υποστηρικτών και αντιπάλων στο Τwitter

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Twitter πήρε φωτιά τη στιγμή που η Χίλαρι Κλίντον αποδέχθηκε την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών. Μερικά από τα tweets που απηχούν τις αντιδράσεις υποστηρικτών και αντιπάλων της είναι τα εξής:

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα (@POTUS) έγραψε: «Σπουδαία ομιλία. Δοκιμάστηκε. Είναι έτοιμη. Δεν εγκαταλείπει ποτέ. Για αυτό η Χίλαρι πρέπει να γίνει η επόμενη @POTUS (θα εξασφαλίσει και το χειριστήριο του Twitter).

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ (@realDonaldTrump) ανέφερε: «Ουδείς έχει χειρότερη κρίση από τη Χίλαρι Κλίντον. Η διαφθορά και η καταστροφή την ακολουθούν παντού, όπου πάει».

Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς (@BernieSanders), εσωκομματικός της αντίπαλος στις προκριματικές εκλογές, σχολίασε: «Συγχαίρω την @HillaryClinton για το ιστορικό της επίτευγμα. Ενωμένοι είμαστε ισχυρότεροι».

Ο Τραμπ ξαναέγραψε: «Ο τρόπος ζωής μας απειλείται από το Ακραίο Ισλάμ και η Χίλαρι Κλίντον δεν τολμάει καν να πει τις λέξεις».

Ο Νίκολας Κρίστοφ (@NickKristof) των New York Times έπλεξε το εγκώμιό της: «Η Χίλαρι Κλίντον ποτέ δεν ήταν καλή ομιλήτρια, αλλά η αποψινή της ήταν η καλύτερη που έχω ακούσει, ειδικά όταν αντέκρουε τον Τραμπ».

Ο σύζυγός της Μπιλ Κλίντον (@billclinton) αρκέστηκε να πει: «Περισσότερο από ποτέ, είμαι μαζί της, με την επόμενη πρόεδρό μας».

Τέλος, ο συγγραφέας Σαμ Τανενχάουζ (@samtanenhaus), έγραψε: «Η καλύτερή της ομιλία, μόλις έφθασε στον Τραμπ, χαλάρωσε. Δεν αποτίναξε το φορτίο της αναξιοπιστίας, αλλά ουδείς εμπιστευόταν τον Νίξον κι εκείνος κατάφερε να κερδίσει δύο φορές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή