Τραμπ κατά ΜΜΕ: «Τα μέσα προστατεύουν τη Χίλαρι»

Τραμπ κατά ΜΜΕ: «Τα μέσα προστατεύουν τη Χίλαρι»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ, επέκρινε σήμερα τα «αηδιαστικά και διεφθαρμένα» ΜΜΕ, βάζοντας στο στόχαστρο τους New York Times για την κάλυψη της προεκλογικής εκστρατείας του.

Σε σημερινό άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα γράφει ότι η ομάδα του Τραμπ προβληματίζεται σοβαρά για τη στρατηγική του και για τη συμπεριφορά του, άρθρο που προκάλεσε το μένος του δισεκατομμυριούχου.

«Οι nytimes, μια αποτυχία, επικαλούνται ανώνυμες πηγές και μιλούν για συναντήσεις που δεν έγιναν ποτέ. Το ρεπορτάζ τους είναι μύθος. Τα μέσα προστατεύουν τη Χίλαρι», έγραψε σήμερα στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ σε μια σειρά οργισμένων μηνυμάτων. 

«Δεν είναι ελευθερία του τύπου όταν τα ΜΜΕ γράφουν και λένε ό,τι θέλουν χωρίς να ελέγχουν αν είναι αληθινό!» προσέθεσε.

Επιπλέον, κατηγόρησε τα «αηδιαστικά και διεφθαρμένα ΜΜΕ που δεν καλύπτουν έντιμα την προεκλογική εκστρατεία. Αν το έκαναν, θα νικούσα την Κλίντον με 20% διαφορά», υποστήριξε σε επόμενο οργισμένο tweet. 

 

Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του, Πολ Μάναφορτ, απέρριψε σήμερα τις επιθέσεις του Τύπου.

«Αντίθετα με το ρεπορτάζ σας και αντίθετα με την ιστορία με τις ανώνυμες πηγές των New York Times, η εκστρατεία πάει μπροστά και είναι πολύ ισχυρή», δήλωσε στο CNN, κατηγορώντας επίσης έμμεσα το τηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο κάλυψε αναλυτικά την άνοδο του Τραμπ, για προκατειλημμένη κάλυψη υπέρ της Κλίντον.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή