Γενέθλια με 1,3 εκατ. καλεσμένους…

Γενέθλια με 1,3 εκατ. καλεσμένους…

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι βέβαιο ότι ούτε η ίδια η δεκαπεντάχρονη Ρούμπι Ιμπάρα, από μια μικρή πόλη του Μεξικού, περίμενε τόσους καλεσμένους στο πάρτι γενεθλίων της, αλλά πάνω από 1,3 εκατ. άτομα δήλωσαν την επιθυμία να παρευρεθούν, καθώς η πρόσκληση γενεθλίων της νεαρής κοπέλας έγινε viral, αποκτώντας τεράστια δημοφιλία.

Η αλήθεια είναι ότι το πάρτι των 15ων γενεθλίων είναι μεγάλη υπόθεση στο Μεξικό, αλλά κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτή η πρόσκληση θα διαδιδόταν με τέτοια ταχύτητα. Τελικά στο πάρτι εμφανίστηκαν πάνω από δέκα χιλιάδες άτομα, που χόρεψαν και ξεφάντωσαν με τη Ρούμπι, η οποία ήταν ντυμένη σαν πριγκίπισσα με ένα κατακόκκινο αέρινο φόρεμα. Η μικρή, άλλωστε, βρέθηκε και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια μεγάλης συναυλίας ροκ μουσικής που δόθηκε λίγα μέτρα από το σπίτι της και αναμεταδόθηκε σε γιγαντοοθόνη, ενώ φυσικά στη γιορτή δεν έλειψαν τα εδέσματα και τα ποτά, αλλά και πολύχρωμα πυροτεχνήματα. Η Ρούμπι διασκέδασε και χόρεψε με τους φίλους της, αλλά και με τους άνδρες της οικογένειας και μάλιστα δέχθηκε, όπως απαιτεί το έθιμο, δώρο ένα τριαντάφυλλο από τον καθένα τους.

Στη βιντεοπρόσκληση που έγινε viral ο πατέρας της μικρής, Γκρεσέντιο, φορώντας καουμπόικο καπέλο, χαρακτηριστικό στο Βόρειο Μεξικό, απλώς έλεγε ότι επιθυμούσε να καλέσει τους πάντες, στις 26 Δεκεμβρίου, στο πάρτι της κόρης του, ενώ ανέφερε τις ορχήστρες που θα λάμβαναν μέρος. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε και διαγωνισμό ιππασίας με έπαθλο περίπου 500 ευρώ. Στο πλάι του στεκόταν η μικρή του κόρη και η σύζυγός του. Περίπου 1,3 εκατομμύρια χρήστες του Facebook δήλωσαν ότι θα παρευρεθούν στους εορτασμούς στο Λα Τζόγια, ένα χωριό διακοσίων κατοίκων. Οπως παραδέχθηκε στις συνεντεύξεις ο πατέρας, η ανταπόκριση του κόσμου τους αιφνιδίασε, ενώ μια αεροπορική εταιρεία άδραξε την ευκαιρία για διαφήμιση διανέμοντας δωρεάν εισιτήρια. Η Ρούμπι έδωσε δεκάδες συνεντεύξεις κατά το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι το πάρτι και έγινε το πρόσωπο της ημέρας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή