Ο Σβαρτσενέγκερ αντί του Τραμπ στον «Υποψήφιο»

Ο Σβαρτσενέγκερ αντί του Τραμπ στον «Υποψήφιο»

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ετοιμάζεται να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο, μία άλλη διασημότητα από τον καλλιτεχνικό χώρο, που ανέπτυξε όμως έντονη πολιτική δραστηριότητα, πρόκειται να τον διαδεχθεί στο τιμόνι της τηλεοπτικής εκπομπής «Ο υποψήφιος» («Τhe Apprentice»).

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο διάσημος αστέρας της μεγάλης οθόνης, ο οποίος για δύο θητείες υπήρξε κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, υπόσχεται ότι θα δώσει νέα στοιχεία και ώθηση στην εκπομπή «The New Celebrity Apprentice» που θα παρουσιάζει αντί του Τραμπ. Η εκπομπή θα αρχίσει να προβάλλεται στις 2 Ιανουαρίου από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Ο διάσημος ηθοποιός επισήμανε ότι θέλει να δώσει το προσωπικό του στίγμα στην εκπομπή. «Θέλω να παρουσιάσω την προσωπικότητά μου. Ο Τραμπ έκανε μία πραγματικά θαυμάσια δουλειά, παρουσιάζοντας τη δική του προσωπικότητα», δήλωσε ο 69χρονος ηθοποιός.

Η επί 11 χρόνια παραμονή του Ντόναλντ Τραμπ στα πλατό του «Υποψηφίου» και της αδελφής εκπομπής «Celebrity Apprentice» τον μετέτρεψαν από έναν, ανάμεσα στους χιλιάδες, επιχειρηματία της Νέας Υόρκης σε ένα πρόσωπο που έμπαινε και ακουγόταν σε κάθε σπίτι. Περισσότεροι από είκοσι εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολουθούσαν τακτικά την εκπομπή τα πρώτα χρόνια, ενώ μετέπειτα εμφάνισε κάμψη και οι τηλεθεατές δεν ξεπερνούσαν τα έξι εκατομμύρια το 2015.

Η είδηση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα παρέμενε παραγωγός της εκπομπής, θέση για την οποία αμείβεται, προκάλεσε την οργή των ΜΜΕ που ευθέως αναφέρθηκαν σε πιθανή σύγκρουση συμφερόντων. Ο Σβαρτσενέγκερ, πάντως, λέει ότι δεν περιμένει ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι πολύ παρεμβατικός, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι ο νέος παρουσιαστής της εκπομπής.

«Ελπίζω να μπορέσω να τα καταφέρω όπως τα κατάφερε αυτός (ο Τραμπ) και να εξακολουθήσω με μια θαυμάσια επιτυχημένη εκπομπή. Θα ήθελα η τηλεθέαση να βελτιωθεί λίγο».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή