Ο Μάνιλοου αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Ο Μάνιλοου αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην ομοφυλοφιλία του παραδέχθηκε, για πρώτη φορά, ο Μπάρι Μάνιλοου, 73 ετών, υποστηρίζοντας ότι φοβόταν να το κάνει μέχρι σήμερα μήπως και απογοήτευε τις γυναίκες θαυμάστριές του. Ο τραγουδιστής της επιτυχίας «Can’t smile without you» μίλησε στο περιοδικό People και το Entertainment Tonight για το μυστικό του που δεν ήταν άλλο από τη σχέση του, που διήρκεσε 40 χρόνια, με τον νυν σύζυγό του Γκάρι Κιφ. «Πίστευα ότι οι θαυμαστές μου θα απογοητεύονταν αν γνώριζαν ότι ήμουν ομοφυλόφιλος. Γι’ αυτό και δεν έκανα οτιδήποτε», δήλωσε στο περιοδικό People.

O γεννημένος στη Νέα Υόρκη Μπάρι Μάνιλοου και ο μάνατζέρ του Γκάρι Κιφ διατηρούσαν σχέση επί χρόνια και τελικά παντρεύτηκαν στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνιας το 2014. Ενα χρόνο αργότερα, η στενή φίλη του Μάνιλοου, ηθοποιός Σουζάν Σόμερς αποκάλυψε τον γάμο σε τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ο Μάνιλοου ουδέποτε το σχολίασε ή το επιβεβαίωσε.

«Οταν οι θαυμαστές μου ανακάλυψαν ότι ο Γκάρι και εγώ ήμασταν μαζί ήταν πραγματικά ευτυχισμένοι. Οι αντιδράσεις τους ήταν τόσο όμορφες. Ξένοι μας έλεγαν “αυτό είναι καταπληκτικό” και νιώθω τόσο ευγνώμων γι’ αυτό» δήλωσε ο Μπάρι Μάνιλοου.

Επίσης, ο διάσημος τραγουδιστής είπε ότι γνωρίστηκε με τον Κιφ το 1978 λίγα χρόνια αφού γνώρισε τη δόξα με τις επιτυχίες του. Ωστόσο, όπως είπε στο Entertainment Tonight, ο ίδιος δεν είχε την παραμικρή διάθεση να δημοσιοποιήσει τη σχέση του. «Είμαστε μαζί τόσο πολλά χρόνια. Ολοι γνωρίζουν ότι είμαστε μία ομάδα. Ολοι όσοι ξέρω το γνωρίζουν αυτό το πράγμα. Γι’ αυτό τον λόγο και ποτέ δεν σκέφτηκα να το αναφέρω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να εκδηλώνεται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή