Πούτιν: «Σχιζοφρένεια» το σκάνδαλο αποκάλυψης απόρρητων πληροφοριών από τον Τραμπ

Πούτιν: «Σχιζοφρένεια» το σκάνδαλο αποκάλυψης απόρρητων πληροφοριών από τον Τραμπ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σχιζοφρένεια» χαρακτήρισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το σκάνδαλο που θέλει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να μοιράστηκε με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου μετά τη συνάντηση του με τον Ιταλό πρωθυπουργό Πάολο Τζεντιλόνι, ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν μετέδωσε καμία απόρρητη πληροφορία στον Λαβρόφ κατά τη συνάντηση τους στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα, σημείωσε ότι είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει στο Κογκρέσο τα στενογραφημένα πρακτικά της συζήτησης που είχε ο Τραμπ με τον Λαβρόφ στον Λευκό Οίκο, αν το επιθυμεί η αμερικανική κυβέρνηση, ώστε να αποδείξει την ορθότητα του ισχυρισμού του. 

«Εάν η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θεωρεί ότι είναι δυνατόν, είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε την καταγραφή της συνομιλίας του Λαβρόφ με τον Τραμπ, στην Γερουσία και το Κογκρέσο των ΗΠΑ, φυσικά στην περίπτωση που η αμερικανική κυβέρνηση επιθυμεί κάτι τέτοιο", είπε χαρακτηριστικά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή