Σκάνδαλο για τη νέα ταινία της Αντζ. Τζολί

Σκάνδαλο για τη νέα ταινία της Αντζ. Τζολί

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αντζελίνα Τζολί αντέκρουσε τις κατηγορίες για αμφιλεγόμενες μεθόδους κατά τη διάρκεια ακρόασης παιδιών στην Καμπότζη για τη νέα της ταινία. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντζελίνα Τζολί διαψεύδει δημοσίευμα στο Vanity Fair, το οποίο αναφέρεται στις μεθόδους που χρησιμοποίησαν οι υπεύθυνοι του κάστινγκ για τη νέα της ταινία «First They Killed My Father», με θέμα τη γενοκτονία στην Καμπότζη.

Στο δημοσίευμα του Vanity Fair τονίζεται ότι οι διευθυντές κάστινγκ της ταινίας τοποθετούσαν χρήματα μπροστά σε παιδιά από «ορφανοτροφεία, από τσίρκο και από σχολεία στις φτωχογειτονιές» και τους ρωτούσαν γιατί τα χρειάζονταν. Στη συνέχεια τα έπαιρναν πίσω προκειμένου να προκαλέσουν αντίδραση. Η Σρεϊ Moκ Σαρέουμ, το κορίτσι που κέρδισε τελικά τον ρόλο της Λουνγκ Ουνγκ, της συγγραφέως του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η ταινία, ήταν πολύ συναισθηματική κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας της, λέγοντας ότι τα χρήματα έπρεπε να δοθούν στην οικογένειά της για να πληρώσει την κηδεία του παππού της. Οι τακτικές αυτές έχουν προκαλέσει αρνητικά σχόλια και πολλοί επισημαίνουν ότι οι μέθοδοι ακρόασης ήταν άσκοπα σκληρές.

Η απάντηση της ηθοποιού

Η Τζολί, η οποία πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair και αναφέρθηκε στη νέα της ταινία, σε ανακοίνωσή της απάντησε στις επικρίσεις σχετικά με την ακρόαση, τονίζοντας ότι το δημοσίευμα είναι αποσπασματικό.

«Ελήφθη κάθε μέτρο ώστε να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια, την άνεση και την υγεία των παιδιών στην ταινία, ξεκινώντας από τις ακροάσεις μέχρι την παραγωγή. Γονείς, κηδεμόνες και εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια των ακροάσεων», ανέφερε.

«Οι τακτικές στην οντισιόν ήταν ένας αυτοσχεδιασμός βασισμένος σε μια σκηνή από την ταινία», ανέφερε η Τζολί, προσθέτοντας ότι δεν αφαιρέθηκαν χρήματα από τα παιδιά.

«Είμαι αναστατωμένη επειδή μία άσκηση υποκριτικής σε έναν αυτοσχεδιασμό από μια πραγματική σκηνή της ταινίας γράφτηκε σαν να ήταν ένα πραγματικό σενάριο», δήλωσε η ηθοποιός. «Ο ισχυρισμός ότι αληθινά χρήματα αφαιρέθηκαν από παιδιά κατά τη διάρκεια της ακρόασης είναι ψευδής και προκαλεί αναστάτωση. Θα ήμουν εξοργισμένη αν είχε συμβεί αυτό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT