Η Νταϊάνα αποκάλυψε τα πάντα

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα ήταν τα στοιχεία που δεν είχαν διαρρεύσει στον Τύπο τις τελευταίες εβδομάδες από τη συνέντευξη «ποταμό» της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον καθηγητή ορθοφωνίας Πίτερ Σέτελεν. Το πρώτο μέρος του αμφιλεγόμενου και αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ «Diana: In Her Own Words» μεταδόθηκε προχθές το βράδυ από το Channel 4 εξασφαλίζοντας 4,1 εκατομμύρια τηλεθεατές και προκαλώντας τεράστια συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αν ήταν ορθό για τη μνήμη της πριγκίπισσας και τα μέλη της οικογένειάς της να μεταδοθεί οπτικοακουστικό υλικό που δεν είχε καταγραφεί και να γίνει κτήμα της κοινής γνώμης.

Δεν υπάρχουν πολλά από τη διήγησή της που να μην έχουν γίνει ήδη γνωστά για την ίδια, τον σύζυγό της, την ερωμένη του, τα παιδιά της, το πρώτο φλερτ, τον αρραβώνα, τον παραμυθένιο γάμο, το σεξ με τον Κάρολο, την κατάθλιψη, τις κρίσεις βουλιμίας, τις ερωτικές της σχέσεις.

Πρώτη συνάντηση: Η Νταϊάνα λέει ότι δεν ενδιαφερόταν για τον Κάρολο μέχρι που τον είδε σε έναν αγώνα ράγκμπι όταν ήταν 18,5 ετών. Τότε «μου έπιασε την κουβέντα… ήταν σαν ενοχλητικό εξάνθημα, ήταν συνέχεια γύρω μου και σκεφτόμουν… μπλιαχ». Η Νταϊάνα περιγράφει ότι, όταν άρχισε «να τη φιλάει και τα σχετικά», σκεφτόταν «μπλιαχ, δεν κάνουν έτσι οι άνθρωποι», ενώ όλο το υπόλοιπο βράδυ την ακολουθούσε «σαν το κουτάβι».

Φλερτ: «Μου τηλεφωνούσε κάθε μέρα για μία εβδομάδα και μετά δεν μου μιλούσε για τρεις εβδομάδες… πολύ περίεργο». Πάντως, όταν τελικά τηλεφωνούσε, οι τρεις συγκάτοικοί της «έκαναν σαν τρελές».

Το σεξ με τον Κάρολο: Περίεργο, πολύ περίεργο χαρακτηρίζει η Νταϊάνα ότι έκαναν σεξ «μία φορά στις τρεις εβδομάδες» και παραδέχεται ότι από τότε που γεννήθηκε ο Χάρι το θέμα σεξ «ξεθύμανε».

Ο ρόλος του Φιλίππου: Οταν αποφάσισε να εγκαλέσει τον Κάρολο για την ερωτική του σχέση με την Καμίλα Πάρκερ, η πριγκίπισσα θυμάται ότι έλαβε την εξής απάντηση: «Αρνούμαι να είμαι ο μοναδικός πρίγκιπας της Ουαλλίας που δεν είχε ποτέ ερωμένη», ενώ ο πατέρας του Καρόλου του είχε δώσει τη συμβουλή που νομιμοποιούσε την εξωσυζυγική του σχέση: «Εάν ο γάμος σου δεν πάει καλά, μπορείς ύστερα από πέντε χρόνια να επιστρέψεις σε αυτήν».

Τηλεφωνικό σεξ: Η πριγκίπισσα περιγράφει ότι συνέλαβε τον Κάρολο καθισμένο στη λεκάνη της τουαλέτας, στη διάρκεια «συνεδρίας» τηλεφωνικού σεξ με την Καμίλα. Η Νταϊάνα μιλάει επίσης για τις ερωτικές της σχέσεις, για την απομόνωσή της στα ανάκτορα, για τις κρίσεις βουλιμίας. «Θα μπορούσα να έχω πέσει στο αλκοόλ, θα μπορούσα να έχω γίνει ανορεξική – πράγμα που θα ήταν πιο εμφανές. Αποφάσισα να το κάνω πιο διακριτικά – που τελικά δεν ήταν διακριτικό. Αλλά επέλεξα να κάνω κακό στον εαυτό μου, αντί σε όλους εσάς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT