Ο Τραμπ έδιωξε από το επιτελείο του τον ομογενή Τζορτζ Τζιτζίκος

Ο Τραμπ έδιωξε από το επιτελείο του τον ομογενή Τζορτζ Τζιτζίκος

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μικρή προσέλευση κόσμου σε συγκέντρωση στο Φοίνιξ της Αριζόνα την προηγούμενη εβδομάδα στάθηκε αρκετή για να απαλλαγεί από τα καθήκοντα του ο ομογενής σύμβουλος του Τραμπ, Τζόρτζ Τζιτζίκος, ο οποίος έγινε ο δεύτερος Έλληνας ομογενής, μετά τον Πρίμπους, που απομακρύνεται από το προεδρικό περιβάλλον.    

Η μικρή προσέλευση στη συγκέντρωση, την οποία οργάνωσε ο Τζιτζίκος, ένας από τους πιο παλιούς συνεργάτες του Τραμπ, προκάλεσε την οργή του Αμερικανού προέδρου, ο οποιός όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg, φώναξε τον κορυφαίο βοηθό του σε θέματα ασφαλείας, Κιθ Σίλερ, και του ζήτησε να κάνει γνωστό στον Τζιτζίκος ότι δεν θα διοργανώσει ποτέ ξανά συγκέντρωση για τον Αμερικανό πρόεδρο.  

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg, ο Τραμπ εξοργίστηκε όταν ενώ περίμενε να ανεβεί στο βήμα, είδε σε μόνιτορ τα πλάνα με την μισογεμάτη αίθουσα που έλαβε χώρα η προγραμματισμένη συγκέντρωση. Λιγό μετά το τέλος της ομιλίας του, έλαβε την απόφαση να «τελειώσει» και τον Τζιτζίκος. 

Στις 31 Ιουλίου, ο Τζιτζίκος είχε εγκαταλείψει τα καθήκοντά του στο Λευκό Οίκο, επιστρέφοντας στις συμβουλευτικές του εργασίες. Εντούτοις, συνέχισε να εργάζεται για την εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ και την Εθνική Επιτροπή της Δημοκρατίας. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT