Nέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Κέβιν Σπέισι

Nέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Κέβιν Σπέισι

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Άντονι Ραπ, ο Μεξικανός ηθοποιός Ρομπέρτο Καβάζος κατηγόρησε και αυτός τον σταρ του Χόλιγουντ, Κέβιν Σπέισι, για σεξουαλική παρενόχληση, αποκαλύπτοντας «διάφορες δυσάρεστες συναντήσεις» με τον βραβευμένο με ‘Οσκαρ πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς «House of Cards».

Ο Καβάζος, ηθοποιός που σπούδασε στη Βρετανία και έχει εργαστεί στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση, έγραψε χθες στη σελίδα του στο Facebook ότι οι συναντήσεις του με τον Σπέισι ήταν στα «όρια της παρενόχλησης», τονίζοντας ότι αν ήταν γυναίκα, αναμφίβολα δεν θα δίσταζε να τις χαρακτηρίσει έτσι, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το πότε έλαβαν χώρα οι συναντήσεις αυτές.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, Σπέισι, βρίσκεται ήδη στη δίνη του κυκλώνα, μετά τις αποκαλύψεις του 46χρονου ηθοποιού ‘Αντονι Ραπ, ο οποίος τον κατηγόρησε για απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης όταν ήταν 14 ετών. Ο Σπέισι ζήτησε συγνώμη με μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter.

O Μεξικανός ηθοποιός που γεννήθηκε το 1982 και μετείχε στην αμερικανική ταινία «Rush» (2013), δηλώνει πως γνώρισε τον Σπέισι, όταν ο Αμερικανός σταρ ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Old Vic στο Λονδίνο μεταξύ 2004 και 2015. Ο Καμπάζος αναφέρει στο βιογραφικό του ότι εργάστηκε σε αυτό το θέατρο το 2008, το 2010 και το 2011.

«Είμαστε πολλοί που είχαμε μια ιστορία με τον Κέβιν Σπέισι», αναφέρει ο Καβάζος στην ανάρτηση του, διευκρινίζοντας ότι «αρκούσε να είσαι άνδρας κάτω των 30 ετών για να νιώσει ο Κύριος Σπέισι ελεύθερος να σε αγγίξει».

«Ήταν τόσο σύνηθες που είχε γίνει ανέκδοτο μεταξύ μας», προσθέτει, τονίζοντας ότι ορισμένοι τού είχαν διηγηθεί παρόμοια περιστατικά. «Τις περισσότερες φορές ο κύριος (Κέβιν Σπέισι) ήταν στο μπαρ του θεάτρου και έκανε επίδειξη, επιμένοντας και ασκώντας πίεση σε όποιον του χτύπαγε στο μάτι. Έτσι συνέβη με μένα τη δεύτερη φορά (που τον συνάντησα), αλλά ουδέποτε ενέδωσα. Όμως ξέρω ότι ορισμένοι φοβήθηκαν να του πουν στοπ», συμπλήρωσε. 

Ο Καβάζος πιστεύει ότι «θα είναι πολλοί» αυτοί που θα τολμήσουν να κάνουν αποκαλύψεις τις προσεχείς ημέρες και δηλώνει ότι δεν θα εκπλαγεί «αν τελικά οι μηνύσεις είναι τόσες πολλές όσες αυτές κατά του Αμερικανού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν».

Ωστόσο, ο ηθοποιός έγραψε στο Twitter ότι δεν θα μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης μετά τις αποκαλύψεις του. «Όλα ειπώθηκαν σε αυτά που έγραψα. Δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω», σχολίασε ο Μεξικανός ηθοποιός, απαντώντας σε δημοσιογράφους που ζητούν συνέντευξη.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή