Οκτώ εργαζόμενοι στο House of Cards καταγγέλλουν τον Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

Οκτώ εργαζόμενοι στο House of Cards καταγγέλλουν τον Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται πως εξελίσσονται οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποίο Κέβιν Σπέισι.

Μέτα τον ηθοποιό του Σταρ Τρεκ, Άντονι Ραπ, και τον Μεξικανό ηθοποιό Ρομπέρτο Καβάζος , τώρα και εργαζόμενοι στο House of Cards κατήγγειλαν ανάρμοστη συμπεριφορά από τον Σπέισι.

Οκτώ εργαζόμενοι στα γυρίσματα, που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας στο CNN κατήγγειλαν πως ο Κέβιν Σπέισι ήταν υπεύθυνος για το «τοξικό» περιβάλλον που δημιουργούσε γύρω του, αναφέροντας πως τους άγγιζε και τους έκανε κακόγουστα σχόλια, ενώ περιέγραψαν ως θύματά του κυρίως νέους άνδρες,

Πρώην βοηθός παραγωγής κατήγγειλε πως ο Σπέισι του επιτέθηκε σεξουαλικά ήδη από τις πρώτες σεζόν της σειράς.

Η υπόθεση «Σπέισι» ξεκίνησε την Κυριακή, όταν το Buzzfeed δημοσίευσε άρθρο του Αντονι Ραπ στο οποίο ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ο Σπέισι «προσπάθησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του» έπειτα από ένα πάρτι που είχε οργανώσει ο ίδιος στο διαμέρισμά του, το 1986. Ο Ραπ είχε γνωρίσει τον Σπέισι το 1986, όταν και οι δύο έπαιζαν σε ξεχωριστά θεατρικά έργα του Μπρόντγουεϊ. Ο Ραπ ήταν τότε παιδί ακόμα, ηλικίας 14 χρόνων, ενώ ο Σπέισι ήταν 26 χρόνων. Ο Ραπ δήλωσε πως πίστεψε πως ο Σπέισι προσπάθησε να τον «αποπλανήσει» αλλά ο ίδιος κατάφερε να ξεφύγει, καθώς κλείστηκε στο μπάνιο προτού φύγει εντελώς από το διαμέρισμα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή