Τραμπ στο Twitter: «Είσαι αγνώμων και ανόητος»

Τραμπ στο Twitter: «Είσαι αγνώμων και ανόητος»

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με ειρωνικά σχόλια καταφέρθηκε χθες ο πρόεδρος Τραμπ κατά του πατέρα παίκτη του μπάσκετ του Πανεπιστημίου UCLA, ο οποίος κρατήθηκε προσωρινά στην Κίνα για κλοπή από κατάστημα, χαρακτηρίζοντάς τον «αγνώμονα και ανόητο».

Σε σειρά νυκτερινών μηνυμάτων του στο Twitter, ο πρόεδρος Τραμπ παραπονέθηκε για μία ακόμη φορά ότι ο Λαβάρ Μπολ, πατέρας του Λιάντζελο Μπολ, δεν τον ευχαρίστησε για την αποφυλάκιση του γιου του και δύο ακόμη παικτών της πανεπιστημιακής ομάδας μπάσκετ του UCLA από την κινεζική αστυνομία. «Δεν ήταν χάρη στον Λευκό Οίκο, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ή στον “λεγόμενο” πατέρα του Λαβάρ που ο γιος του γλίτωσε από πολυετή ποινή κάθειρξης. Ηταν ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΕΝΑ», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Στο μεταξύ, προεδρική «χάρη» απένειμε χθες ο πρόεδρος Τραμπ σε δύο γαλοπούλες, που επρόκειτο να θυσιασθούν για το γιορτινό τραπέζι, όπως επιτάσσει η παράδοση στον Λευκό Οίκο. Η χθεσινή απονομή χάριτος αφορούσε δύο γαλοπούλες που φέρουν τα ονόματα «Ουίσμποουν» και «Ντράμστικ» (Γιάντες και Μπούτι).

Κατά τη διάρκεια της χαρούμενης τελετής, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε: «Οπως πολλοί από εσάς γνωρίζουν, επιμένω στην ακύρωση πολλών αποφάσεων του προκατόχου μου Μπαράκ Ομπάμα. Θέλω, όμως, να ενημερώσω τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι η χάρη που προσέφερε ο κ. Ομπάμα στις δύο περυσινές γαλοπούλες, γνωστές ως Τέιτερ και Τοτ, θα παραμείνουν σε ισχύ».

Βόρειος Κορέα

Την ίδια στιγμή, την απόφαση του Τραμπ να εντάξει εκ νέου τη Βόρεια Κορέα στον κατάλογο των κρατών-υποστηρικτών της τρομοκρατίας καταδίκασε χθες η Πιονγιάνγκ, χαρακτηρίζοντάς τη «σοβαρή πρόκληση και βίαιη παραβίαση των συμφωνιών».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή