ΚΟΣΜΟΣ

Εκατομμυριούχος ο 6χρονος αστέρας του YouΤube

ekatommyrioychos-o-6chronos-asteras-toy-youtube-2223054

Φέτος, ο Ράιαν, πρωταγωνιστής της διαδικτυακής εκπομπής Ryan ToysReview (Κριτικές παιχνιδιών από τον Ράιαν), μπήκε στην κορυφαία δεκάδα του περιοδικού Forbes με τους πιο καλοπληρωμένους αστέρες του Youtube σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα κέρδη που απέφερε στο παιδί το απίστευτα δημοφιλές κανάλι του στο Youtube για το έτος 2017, υπολογίζονται στα 11 εκατομμύρια δολάρια!

Το κανάλι του έχει προσελκύσει ένα τεράστιο πλήθος ακόλουθων, οι οποίοι παρακολουθούν τον μικρό Ράιαν να δοκιμάζει καινούργια παιχνίδια και να λέει τη γνώμη του στο κοινό.

Η εκπομπή ξεκίνησε το 2015 όταν το αγόρι ήταν μόλις τεσσάρων χρονών. Πλέον, μετράει πάνω από δέκα εκατομμύρια συνδρομητές. Κατά την περίοδο που το Forbes παρακολουθούσε τα βίντεο του, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από οκτώ δισεκατομμύρια προβολές.

Οι γονείς του Ράιαν έγραψαν στο οικογενειακό τους κανάλι: «Λατρεύει τα αμάξια, τον Τόμας το Τρενάκι, τα Λέγκο, τους σούπερ ήρωες, τα παιχνίδια της Ντίσνεϊ, τα παιχνίδια έκπληξη, τα φορτηγά, τα αεροπλάνα, τα Μίνιονς τις οικογενειακές περιπέτειες και τόσα πολλά ακόμα!».

Οι γονείς του Ράιαν είπαν πως το παιδί τους εμπνεύστηκε από παρόμοιες εκπομπές στο Youtube που είχαν παιδιά για πρωταγωνιστές. Αποφάσισε, λοιπόν, να μη μείνει έξω από το παιχνίδι, «Μια μέρα με ρώτησε, ‘Πώς γίνεται να μην είμαι στο Youtube όταν όλα τα άλλα παιδιά είναι;’ Αποφασίσαμε λοιπόν, να τον βάλουμε. Τότε, τον πήγαμε σε ένα μαγαζί και του πήραμε το πρώτο του παιχνίδι. Νομίζω ότι ήταν ένα τρενάκι Λέγκο. Έτσι ξεκίνησαν όλα», είπε η μητέρα του παιδιού μέσω της διαδικτυακής σελίδας ενημέρωσης Tubefilter.

Η οικογένεια, η οποία έχει επιλέξει να κρατήσει το επίθετο και τη διεύθυνση της κρυφή για το καλό του παιδιού τους, δήλωσε πως η εκπομπή θα συνεχιστεί μέχρι ο Ράιαν να μην την απολαμβάνει άλλο πια.

Πηγή: CBS Επιμέλεια Κειμένου: Χρήστος Κανελλόπουλος