Η Μισέλ Ομπάμα έφαγε «ελληνικά» και έστειλε ευχαριστήρια επιστολή

Η Μισέλ Ομπάμα έφαγε «ελληνικά» και έστειλε ευχαριστήρια επιστολή

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενθουσιασμένη με τα φαγητά ενός ελληνικού εστιατορίου στο Σαν Φρανσίσκο, δήλωσε η πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μισέλ Ομπάμα, η οποία μάλιστα απέστειλε επιστολή στο προσωπικό αλλά και στον ιδιοκτήτη.

Η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια πτήσης της από το Σαν Φρανσίσκο, πίσω στην Ουάσινκγτον, ζήτησε από το προσωπικό της να προμηθευτεί φαγητό για την διαδρομή από το συγκεκριμένο εστιατόριο. Μετά το «ελληνικό» γεύμα, ευχαρίστησε με θέρμη το προσωπικό στέλνοντας την παρακάτω επιστολή:

Η Μισέλ Ομπάμα έφαγε «ελληνικά» και έστειλε ευχαριστήρια επιστολή-1

«Αγαπητό προσωπικό του μαγαζιού «Σούβλα»

Σας γράφω για να σας ευχαριστήσω για όλο αυτό το νοστιμότατο φαγητό που μας προμηθεύσατε για την πτήση μας πίσω στην Ουάσινγκτον. Όλα ήταν φανταστικά και έκαναν την μεγάλη πτήση μας πιο διασκεδαστική. Η υποστήριξή από ανθρώπους σαν εσάς είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και σημαίνει τόσο πολλά για μένα και τον Μπάρακ.

Ακόμη μία φορά σας ευχαριστώ για το υπέροχο γεύμα,

Μισέλ Ομπάμα».

Ωστόσο δεν σταμάτησε εδώ. Η κ. Ομπάμα, έστειλε και προσωπική επιστολή στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Τσάρλς Μπιλίλι τον οποίο ευχαρίστησε για την στήριξή του, ενώ και το εστιατόριο, μέσω twitter, ευχαρίστησε την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

 

 

Η Μισέλ Ομπάμα έφαγε «ελληνικά» και έστειλε ευχαριστήρια επιστολή-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή