ΚΟΣΜΟΣ

Η Μισέλ Ομπάμα έφαγε «ελληνικά» και έστειλε ευχαριστήρια επιστολή

i-misel-ompama-efage-ellinika-kai-esteile-eycharistiria-epistoli-2225354

Ενθουσιασμένη με τα φαγητά ενός ελληνικού εστιατορίου στο Σαν Φρανσίσκο, δήλωσε η πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μισέλ Ομπάμα, η οποία μάλιστα απέστειλε επιστολή στο προσωπικό αλλά και στον ιδιοκτήτη.

Η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια πτήσης της από το Σαν Φρανσίσκο, πίσω στην Ουάσινκγτον, ζήτησε από το προσωπικό της να προμηθευτεί φαγητό για την διαδρομή από το συγκεκριμένο εστιατόριο. Μετά το «ελληνικό» γεύμα, ευχαρίστησε με θέρμη το προσωπικό στέλνοντας την παρακάτω επιστολή:

i-misel-ompama-efage-ellinika-kai-esteile-eycharistiria-epistoli0

«Αγαπητό προσωπικό του μαγαζιού «Σούβλα»

Σας γράφω για να σας ευχαριστήσω για όλο αυτό το νοστιμότατο φαγητό που μας προμηθεύσατε για την πτήση μας πίσω στην Ουάσινγκτον. Όλα ήταν φανταστικά και έκαναν την μεγάλη πτήση μας πιο διασκεδαστική. Η υποστήριξή από ανθρώπους σαν εσάς είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και σημαίνει τόσο πολλά για μένα και τον Μπάρακ.

Ακόμη μία φορά σας ευχαριστώ για το υπέροχο γεύμα,

Μισέλ Ομπάμα».

Ωστόσο δεν σταμάτησε εδώ. Η κ. Ομπάμα, έστειλε και προσωπική επιστολή στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Τσάρλς Μπιλίλι τον οποίο ευχαρίστησε για την στήριξή του, ενώ και το εστιατόριο, μέσω twitter, ευχαρίστησε την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

i-misel-ompama-efage-ellinika-kai-esteile-eycharistiria-epistoli2