ΚΟΣΜΟΣ

Σφραγισμένα τα χείλη της πορνοστάρ για τον Τραμπ

sfragismena-ta-cheili-tis-pornostar-gia-ton-tramp-2230844

OYΑΣΙΓΚΤΟΝ.Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία ισχυρίζεται πως είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ το 2006, φέρεται να εξέδωσε, την Τρίτη, δήλωση με την οποία η ίδια πραγματοποιεί στροφή 180 μοιρών και υποστηρίζει πως ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε επαφή με τον Τραμπ. Ωστόσο, η εμφάνισή της, λίγο μετά την ομιλία του Τραμπ για την Κατάσταση του Eθνους, στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ του τηλεοπτικού δικτύου ABC άφησε να εννοηθεί πως δεν έχει υπογράψει την επίμαχη δήλωση.

Στις επανειλημμένες ερωτήσεις του Κίμελ για το αν η ίδια είχε ή όχι σεξουαλική σχέση με τον Τραμπ, η Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της πορνοστάρ, απέφυγε να απαντήσει ευθέως, καθώς παρέμενε σιωπηλή ή προσπαθούσε να αλλάξει θέμα συζήτησης. Ωστόσο, η Κλίφορντ άφησε σαφείς υπαινιγμούς πως η ίδια δεν είχε υπογράψει τη δήλωση. Ο Κίμελ τόνισε εμφατικά πως η υπογραφή που είχε τεθεί στη δήλωση δεν φαινόταν να ταιριάζει με την υπογραφή που έχει θέσει η ίδια σε άλλα έγγραφα. Η Κλίφορντ χαμογέλασε με ύφος μυστικοπάθειας και απάντησε ασαφώς πως «δεν φαίνεται να είναι η υπογραφή μου». Oταν η ίδια ερωτήθηκε για την προέλευση της δήλωσης, η Κλίφορντ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν γνωρίζω από πού προήλθε. Προήλθε από το Διαδίκτυο».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Κλίφορντ απέφυγε να απαντήσει εάν είχε υπογράψει συμφωνία με τον Τραμπ ώστε να μην προβεί σε τολμηρές αποκαλύψεις, ωστόσο η ίδια υπονόησε σε ένα σημείο της συνέντευξης πως κάτι τέτοιο συνέβη. Επίσης, χαρακτηριστική είναι η στιγμή κατά την οποία ο Κίμελ άρχισε να διαβάζει λεπτομέρειες για τη φημολογούμενη σχέση της πορνοστάρ με τον Τραμπ, με την ίδια να απαντά πως «νόμιζα πως έχω έρθει σε talk show, όχι ταινία τρόμου».

Η ιστορία της Κλίφορντ αναδείχτηκε από τη Wall Street Journal, η οποία αποκάλυψε πως ο δικηγόρος του Τραμπ είχε συμφωνήσει να εξαγοράσει τη σιωπή της Κλίφορντ έναντι 130.000 δολαρίων. Σε συνέντευξη που έδωσε παλαιότερα στο περιοδικό Touch, η Κλίφορντ ισχυρίστηκε πως είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ το 2006, όταν ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια και ο γιος του ήταν τεσσάρων μηνών. Στη δήλωση, η Κλίφορντ φέρεται να ισχυρίζεται πως ο λόγος για τον οποίο διαψεύδει τη σχέση με τον Τραμπ δεν σχετίζεται με το ποσό των 130.000 δολαρίων, αλλά με το γεγονός ότι εξαρχής δεν υπήρξε καμία σχέση μεταξύ τους. Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει ρητώς, μέχρι στιγμής, εάν η πορνοστάρ έχει λάβει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.