Οι «Αετοί» της Φιλαδέλφεια «πετούν» στην κορυφή της Αμερικής και κατακτούν το Super Bowl

Οι «Αετοί» της Φιλαδέλφεια «πετούν» στην κορυφή της Αμερικής και κατακτούν το Super Bowl

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από την έναρξη του τελικού, οι Philadelphia Eagles ήταν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Και πώς να ήταν αλλιώς τα πράγματα, όταν είχαν περάσει 58 χρόνια ή αλλιώς 20.859 μέρες από την τελευταία φορά που οι «Αετοί» κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Αυτή τη φορά, όμως, το παραμύθι είχε αίσιο τέλος για τους υποστηρικτές της ομάδας από τη Φιλαδέλφεια. Οι Philadelphia Eagles κέρδισαν το φαβορί New England Patriots 41-33.

Ηγέτης και πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ανακηρύχτηκε ο αμυντικός (quarterback) Νικ Φόουλς, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των τελικών που έδωσε και έπιασε τελική ασίστ, ώστε η ομάδα του να σκοράρει πολύτιμους πόντους. Αφότου εξασφάλισε το προβάδισμα, η ομάδα του καλέστηκε να παίξει άμυνα, ώστε το αποτέλεσμα να μείνει ως έχει, κάτι το οποίο και κατάφερε.

Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, για την πολιτεία της Φιλαδέλφεια, η οποία είδε την… ξηρασία από τίτλους να τελειώνει επιτέλους και μπορεί πλέον να πανηγυρίσει τον πρώτο της τίτλο σαν πολιτεία σε όλα τα σπορ από την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπέιζμπολ, το οποίο και είχαν κατακτήσει οι Philadelphia Phillies, το 2008.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή