«Tώρα η Στόρμι μπορεί να πει την ιστορία της»

«Tώρα η Στόρμι μπορεί να πει την ιστορία της»

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Η εκπρόσωπος της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς δήλωσε πως η ίδια είναι πλέον έτοιμη να μιλήσει ελεύθερα για τη φημολογούμενη σχέση της ίδιας με τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την ομολογία του δικηγόρου του Αμερικανού προέδρου πως αυτός της κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 130.000 δολαρίων.

Αργά την Τρίτη, ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, δήλωσε πως ήταν ο ίδιος αυτοπροσώπως που κατέβαλε τα χρήματα βάσει ιδιωτικών πόρων. Η δήλωση του Κόεν ήρθε ως απάντηση στην καταγγελία που κατατέθηκε από την οργάνωση Common Cause στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή, σύμφωνα με την οποία η συναλλαγή παραβίασε τους νόμους για τη χρηματοδότηση των προεκλογικών εκστρατειών και πως ο σκοπός της ήταν να επηρεαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο Κόεν τόνισε πως «ούτε ο οργανισμός Τραμπ ούτε το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του αναμείχθηκαν στη συναλλαγή με την Κλίφορντ, και ούτε με αποζημίωσαν για την πληρωμή, άμεσα ή έμμεσα». Ωστόσο, ο δικηγόρος δεν εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προέβη στην πληρωμή ή εάν ο Τραμπ είχε γνώση της συναλλαγής. Παράλληλα, ο ίδιος ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με πειθαρχικές ποινές για πιθανή παραβίαση των κανόνων δικηγορικής δεοντολογίας.

Η εκπρόσωπος της Κλίφορντ, Τζίνα Ροντρίγκεζ, δήλωσε μετά τις αποκαλύψεις πως «τώρα όλα τελείωσαν και η Στόρμι πρόκειται να πει την ιστορία της». Η πορνοστάρ εκτιμά πως οι νέες δηλώσεις του Κόεν παραβίασαν τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που τα μέρη είχαν υπογράψει το 2016. Η σχέση των δύο φέρεται να άρχισε το 2006, ένα χρόνο μετά τον γάμο του Τραμπ με τη Μελάνια και ενώ ο γιος τους Μπάνον ήταν ήδη τεσσάρων μηνών. Τον Ιανουάριο, η εφημερίδα Wall Street Journal ήταν αυτή που ανέδειξε την υπόθεση, αναφέροντας πως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης του Κόεν κατέβαλε 130.000 δολάρια στην πορνοστάρ για να εξαγοράσει τη σιωπή της πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή