Τα διεθνή ΜΜΕ για τον ένοπλο Σαββίδη

Τα διεθνή ΜΜΕ για τον ένοπλο Σαββίδη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι χθεσινές εικόνες στην Τούμπα, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, κάνουν τον γύρο του κόσμου καθώς πολλές μεγάλες ιστοσελίδες αναφέρονται στα όσα διαδραματίστηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου.

«Ελληνικός αγώνας διεκόπη, μετά την ένοπλη διαμαρτυρία του ιδιοκτήτη για την απόφαση του διαιτητή» αναφέρουν οι New York Times και η Washington Post που φιλοξενούν κείμενο του Associated Press.

Τα διεθνή ΜΜΕ για τον ένοπλο Σαββίδη-1
Τα διεθνή ΜΜΕ για τον ένοπλο Σαββίδη-2

Στα κεντρικά θέματα της "Marca", από χθες το βράδυ, βρίσκεται η φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει στο αγωνιστικό χώρο με την ισπανική εφημερίδα να επισημαίνει στον τίτλο «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για το ακυρωθέν γκολ στο 90'… με ένα όπλο».

Τα διεθνή ΜΜΕ για τον ένοπλο Σαββίδη-3

 

Στην ηλεκτρονική της έκδοση η gazzetta dello sport δημοσιεύει βίντεο με τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τουμπα και τον τίτλο «Ελλάδα: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί έχοντας όπλο»

Τα διεθνή ΜΜΕ για τον ένοπλο Σαββίδη-4

Η γαλλική Equipe αναφέρει: «Διακοπή, απειλές και… κομφούζιο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ», ενώ στο κείμενο γίνεται εκτενή αναφορά στην εισβολή Σαββίδη με την υπενθύμιση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι και πρώην βουλευτής του ρωσικού κοινοβουλίου.

Τα διεθνή ΜΜΕ για τον ένοπλο Σαββίδη-5

«Ένοπλος πρόεδρος αθλητικής ομάδας εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο» είναι ο τίτλος του Spiegel Online. 

Τα διεθνή ΜΜΕ για τον ένοπλο Σαββίδη-6

«Το ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ διακόπηκε στο 89ο λεπτό, λίγο πριν ο διαιτητής είχε δώσει οφσάιτ ακυρώνοντας γκολ του ΠΑΟΚ», περιγράφει ο αρθρογράφος στη διαδικτυακή Handelsblatt τις σκηές στην Τούμπα.

Τα διεθνή ΜΜΕ για τον ένοπλο Σαββίδη-7

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή